Insta360 GO 3 (64GB)

Insta360 GO 3 

Insta360 GO 3 е компактна камера, която ще Ви позволи да заснемете незабравими моменти с най-високо качество. Той предлага ултраширок 2,7K запис и Ви позволява да избирате от различни интересни функции, за да подправите Вашите кадри. Предлага се с Action Pod, който Ви позволява да контролирате камерата от разстояние и да улесните работата с нея. Благодарение на водоустойчивия дизайн можете лесно да го потопите под вода, а магнитният дизайн ще Ви позволи да прикрепите камерата навсякъде. Той осигурява до 170 минути работа, когато е сдвоен с Action Pod, а технологията Flow State отговаря за надеждната стабилизация.

Бърз преглед

Отсега нататък правенето на селфи ще бъде още по-лесно! Благодарение на Action Pod със сензорен екран, който ще Ви позволи да получите идеално изрязана снимка от ръка – просто наклонете екрана. Монтирали сте камерата GO3 на друго място? Използвайте Action Pod за дистанционно управление на устройството, преглед на снимки и създаване на професионални снимки! Нещо повече, Action Pod ще Ви даде бърз достъп от избрани настройки.

Огромни възможности в компактна форма

GO 3 събира всички мощни възможности на спортна камера в компактен пакет. Устройството тежи само 35 g, а компактният му дизайн означава, че можете да го носите със себе си по всяко време. Вградената памет от 32 GB ще Ви осигури достатъчно място за съхранение за Вашите кадри. Камерата, комбинирана с Action Pod, е устойчива на ниво IPX4, така че няма да бъде уплашена от дъждовни капки или пръски. Искате да заснемете красотата на подводния свят на Вашите кадри? Извадете камерата GO 3 от Action Pod и безстрашно я потопете до 5 метра дълбочина!

Творчески снимки със свободни ръце

Създавайте ефектни видеоклипове от изцяло нова перспектива! Камерата GO3 Ви позволява удобно да записвате ултрашироки 2,7K снимки, без да се налага да я държите в ръка. С неговия малък, магнитен дизайн и практични аксесоари можете лесно да прикрепите камерата навсякъде, за да правите уникални снимки и да улавяте незабравими моменти от Вашата гледна точка! Insta360 GO 3 също използва иновативна технология за нивелиране, за да гарантира, че Вашето видео остава изправено, независимо в каква позиция записвате!

Още по-интересни кадри

Развихрете творчеството си! Разнообразие от интересни режими на заснемане са на Ваше разположение, за да придадете на Вашите кадри уникален щрих. Режимът Slow Motion ще Ви позволи да замразите мимолетните моменти за по-дълго, като забавите записите до 120 кадъра в секунда. Режимът Time Shift, от друга страна, ще Ви позволи да експериментирате с времето и пространството, създавайки магически ефекти на ускорение. Възползвайте се от функцията Pure Shot HDR, за да добавите невероятна дълбочина на цветовете към Вашите кадри. Вашите възможности са почти безкрайни!

Автоматично редактиране на записи с AI

Редактирането на кадри никога не е било по-лесно. Липсва Ви време за редактиране на вашите кадри? Позволете на изкуствения интелект да го направи вместо вас! Функцията за автоматично редактиране търси най-интересните моменти от вашите записи и ги редактира в ритъма на музиката. Нещо повече, можете свободно да експортирате вашите записи в различни формати – от квадрат до широк екран.

Удобна работа

Работата с устройството няма да е проблем за Вас. Просто натиснете бутона отпред на камерата, за да започнете незабавно да записвате – дори когато GO 3 е изключен. Но това не е всичко! GO 3 поддържа и гласов контрол, което означава, че можете удобно да управлявате камерата с прости гласови команди. Не губете време в търсене на правилните настройки или бутони – сега можете да се съсредоточите върху най-важното, а GO 3 ще се погрижи за останалото.

До 170 минути запис

Записвайте толкова дълго, колкото искате, без да се налага да правите почивки, за да заредите камерата! Камерата е оборудвана с мощна 310 mAh батерия, която Ви позволява да записвате с цели 50% по-дълго от предишния модел. Това позволява на GO 3 да работи до 45 минути. Искате ли да удължите това работно време? Сдвоете камерата с Action Pod, за да снимате свободно до 170 минути.

Подобрено аудио

Insta360 GO 3 има 2 вградени микрофона, които ще Ви позволят да уловите пълния спектър от околни звуци. Това прави звука ясен, чист и естествен. Можете също така да сдвоите камерата със слушалките си AirPods и да се насладите на още по-добро качество на звука. Това е идеално, ако искате да записвате влогове!

Гладки записи

Цените ли висококачествените записи? Insta360 GO 3 със сигурност ще отговори на вашите очаквания! Благодарение на разработената технология за стабилизиране Flow State, Вашите записи ще бъдат гладки и без вибрации. Разтърсвания, сътресения или накланяния – вече нищо няма да застане на пътя Ви!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Insta360 GO 3 (64GB)”