Прототипът на катастрофиралия дрон се оказа дългоочакваният Inspire 3

През декември имаше слухове, че DJI работи върху нов дрон за своята професионална линия за дронове Inspire, но оттогава не се появи друга информация или потвърждение. Е, най-накрая имаме няколко снимки на Inspire 3 в реалния свят, изпочупен, но все пак съществуващ.

Според OsitaLV на тези снимки можем да видим дрона DJI Inspire 3. Устройството очевидно е тестово и  злощастният инцидент се е случил по време на тестов полет. За щастие дронът беше намерен от някой друг, а не от пилота, който успя да сподели снимките. Не можем да съберем много информация от снимките, но изглежда има много от характеристиките на предишния модел, Inspire 2. Освен това не може да разберем много, не се вижда полезен товар, нито можем да разпознаем батериите.

Какво можем да разберем от снимките на катастрофиралия дрон?

Все още сме далеч от това да видим Inspire 3 на рафтовете на магазините. Говори се, че датата на пускане ще бъде някъде през септември, но не знаем доколко е точна информацията. Въпреки това можем да видим, че DJI вече тества новия дрон, така че за феновете на Inspire имаме добри новини! Добра новина, докато не стигнем до цената. Според някои цената може да бъде 1.5 пъти по-висока от тази на Ronin 4D 8K, някъде около 17 000 долара. Знаейки тази информация е малко по-трудно да възприемем катастрофиралия дрон.