Skip to content

Insta360 ONE

Insta360 ONE RS представя нов високоефективен 4K обектив, заедно с ново ядро, основа на батерията и монтажна скоба! Ето най-големите надстройки:

4K Boost Lens: Това е надстройка на предишния 4K широкоъгълен обектив. Благодарение на по-големия 1/2″ 48MP сензор, той заснема по-детайлно 4K 60fps видео и 48MP снимки. Налични са и два нови иновативни режима: 6K широкоекранен режим за ултра-висока разделителна способност 2.35:1 видеоклипове и режим Active HDR за по-добри акценти и сенки в екшън видеоклипове.

ONE RS Core: Изцяло новият ONE RS Core разполага с нов процесор за подобрена стабилизация на FlowState в камерата и до 50% по-бързи WiFi трансфери, както и допълнителен микрофон за подобрено аудио. Незабавното увеличение и бързото меню също са налични с RS Core.

Батерия ONE RS и монтажна скоба: Капацитетът на батерията ONE RS е с 21% по-голям от батерията ONE R. Монтажната скоба също е преработена, за да съответства на батерията RS и сега е по-лесна за използване с бутон за бързо освобождаване, дизайн за разсейване на топлината и вграден капак против вятър.

Обективът ONE R 360 и 1-инчовият широкоъгълен обектив са същите обективи като преди.

Showing 1–9 of 55 results

Load More


Warning: filemtime(): stat failed for /home/wwwdrone/domains/drons.bg/public_html/wp-content/themes/themify-shoppe-child/style.css in /home/wwwdrone/domains/drons.bg/public_html/wp-content/themes/themify-shoppe/themify/class-themify-enqueue.php on line 591