Зарядно за кола Baseus Share Together с удължител, 2x USB, 2x USB-C, 120W 

Зарядно за кола Baseus с удължител

Зарядното устройство за кола Baseus Share Together Ви позволява бързо да зареждате до 4 устройства едновременно. Общата му изходна мощност достига 120W. Удължител с дължина 1,5 м го прави удобен за използване и за пътници на задните седалки. Здрав и издръжлив – ще гарантира безопасността на свързаното оборудване. Продуктът е съвместим с превозни средства от 12V до 24V.

Бързо зареждане на 4 устройства едновременно

Искате ли да можете бързо да зареждате до 4 устройства едновременно? Няма проблем! Зарядното устройство Baseus е оборудвано с 2 USB порта и 2 USB-C порта. Всеки от тях се зарежда с максимална мощност от 30W. Продуктът също така поддържа протоколи PPS и PD3.0 (само на USB-C порт). Какво означава това на практика? С негова помощ ще заредите вашия iPhone 12 Mini до 59% за около 30 минути!

Широка съвместимост

Какво прави зарядното за кола Baseus Share Together толкова универсално? Широка съвместимост! Продуктът Ви позволява бързо да зареждате определени смартфони от Apple, Xiaomi, Samsung или Huawei. Успешно ще го използвате и за захранване на таблети, камери и прахосмукачки за автомобили.

Всички пътници ще се възползват

Сега не само шофьорът, но и всеки пътник може удобно да зарежда своите устройства в колата. Удължителният кабел за зарядно устройство с дължина 1,5 метра ви позволява да го използвате свободно дори на задните седалки. Децата Ви са отегчени, докато шофирате? Свържете таблетите им към захранването и включете любимия им анимационен филм. Можете да зареждате телефона и камерата на колата едновременно!

В името на безопасността при зареждането

Вграденият чип интелигентно разпознава свързани устройства, за да ги предпази от повреда. Зарядното устройство е защитено срещу презареждане, прегряване, късо съединение, свръхток, пренапрежение и свръхмощност, наред с други. Не трябва да се страхувате от нищо! Baseus осигурява стабилно и безопасно зареждане за Вашите устройства.

Обмислен дизайн

Зарядното устройство се отличава с малкия си размер – когато го поставите в контакта на запалката, остава почти невидим. Допълнителните елементи осигуряват неговата стабилност и устойчивост на удар. Няма да падне дори при неравни пътища, скоростни неравности или при внезапно спиране. Нищо няма да му пречи, докато зарежда вашите устройства!

Устойчив на повреди

Продуктът е и изключително издръжлив – ще Ви служи перфектно дълго време. Алуминиевият корпус предпазва зарядното устройство от прегряване, а позлатените конектори намаляват съпротивлението и повишават чувствителността му. Нещо повече, процесът на анодизиране, използван по време на производството, гарантира, че устройството е устойчиво на лющене и надраскване.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зарядно за кола Baseus Share Together с удължител, 2x USB, 2x USB-C, 120W”