Зарядно устройство SkyRC Ultimate Duo D400 AC/DC

Описание на продуктаЕфективност и модерни технологии

SkyRC D400 е двуканално зарядно устройство с две независими вериги, които могат да зареждат два различни типа батерии едновременно. Устройството поддържа разпределение на мощността в AC/DC режими, което позволява да се увеличи мощността и съответно да се намали времето за зареждане доколкото е възможно. Освен това D400 не е само зарядно устройство – устройството може да се използва за захранване на DC устройства със 150 W на втория канал.Функционалност

Зарядното устройство е богато на функции и защити, така че можете да настроите зареждането според нашите нужди, като същевременно не се притеснявате от презареждане на батериите.

 

 

Разпределение на мощността

Зарядното устройство поддържа разпределение на мощността, което означава, че мощността на веригата на първия канал може да бъде 300 W, а на втория канал 100 W, което дава обща мощност от 400 W. Имайте предвид, че максималната мощност на втория канал е 200 W и първият канал 400 W.


Режим на синхронизация

Режимът на синхронизация позволява едни и същи настройки да бъдат приложени и към двата канала, въз основа на първия канал, което означава, че спестява времето, необходимо за конфигуриране на зарядното устройство.


DC захранване

SkyRC Ultimate Duo 400W може да се използва за захранване на устройства, които изискват променлив ток (DC). Зарядното устройство доставя 150 W на канал 2, преобразувайки стандартните 100-240 V AC от мрежовия контакт в 6-15 V DCУправление от компютър
Потребителят има възможност да следи напрежението в пакети, индивидуални цели и много други функции, за които имам графичен преглед, благодарение на специални приложения от SkyRC.
brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зарядно устройство SkyRC Ultimate Duo D400 AC/DC”