SkyRC Smart B6 във дуетната версия

Smart B6 nano duo е двуканално зарядно устройство, което ви позволява да зареждате две батерии с мощност 200 W (100 W на канал) и интензивност 15 А. Хубав артистичен дизайн, вграден модул Blueotooth позволяващ пълен контрол от приложението и модерни, сензорни бутони са само няколко удобствата, предлагани от устройството.

Четири независими слота

Зарядното устройство има голям LCD екран, който благодарение на високия контраст осигурява голяма четливост, а цялата най-важна информация се вижда с един поглед. Програмирането се извършва с помощта на четири сензорни бутона, което осигурява безпроблемна работа.

Удвоете мощността

NB6 nano duo позволява едновременно зареждане на две батерии. Ако използваме само един канал, мощността на зареждане е до 200 W. При използване на двата канала мощността се разделя на 100 W на батерия.

Супер бърз микропроцесор

Високоскоростният 32-битов процесор ARM Cortex M4F ви позволява да обработвате данни с 20 пъти по-бърза скорост. Използвайки водещи решения, зарядното устройство има високи възможности за намаляване на шума и широк диапазон на напрежение от 2,5 V – 5,5 V.

Интелигентна и ефективна охладителна система

Товарачът се поддържа хладен от високоскоростен вентилатор със скорост от 16 000 оборота в минута. Въздухът се отвежда от вентилатор към радиатора от алуминиева перка, който ефективно охлажда устройството.

Вградено захранване

Зарядното устройство има вградено захранване 100-240 V, така че можете да го използвате навсякъде по земята. Използвайте вашите модели за езда и летене, където и да сте.


Интуитивно приложение за Android и iOS

Благодарение на приложението SkyCharger, което също поддържа полски език, можем безжично да актуализираме софтуера на вашето зарядно устройство с помощта на мобилно устройство. Приложението е лесно за използване и ви позволява да зададете всички параметри на зареждане. Приложението е достъпно и на полски език.


Поради нарастващия брой видове батерии и все по-разнообразните параметри, конфигурацията на батериите може да бъде трудна и всяка от тях изисква индивидуално коригирани параметри. Революционната функция SCAN TO GO ви позволява да сканирате QR кода, който ще съдържа цялата информация относно конфигурацията на зареждане. Създаваме кода в приложението SkyCharger, след което отпечатваме и след като го залепим към батерията, която сканираме – процесът на зареждане или разреждане ще започне автоматично.

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зарядно устройство SkyRC B6 Nano Duo”