Зарядно SkyRC iMax B6 Evo

Зарядно устройство SkyRC iMax B6 Evo LiPo

С B6 Evo можете да зареждате почти всяка батерия, например LiPo, Li-Ion или Pb. Възможно е и зареждане при ниски температури. Функцията за бърз достъп увеличава свободата на използване, а калибрирането на напрежението влияе положително върху работата на батерията. Освен това портът за постоянен ток ви позволява да захранвате вашите устройства с 60 W.

Широка съвместимост

Не се притеснявайте за проблеми със съвместимостта. Зарядното устройство B6 Evo работи с повечето популярни типове батерии. Благодарение на специалния си алгоритъм за зареждане, той ще работи добре за: LiPo, Li-Ion, LiHV, LiFe, NiMH, NiCD и Pb. В допълнение портът за зареждане XT60 осигурява безпроблемна връзка с най-популярните батерии на пазара.

Удобна работа

Друго предимство на зарядното устройство Skyrc е функцията за бърз достъп. Настройките на програмата и системата са сведени до минимум до 10, освен това 8 от тях вече са програмирани за практически приложения, например 2S LiPo за RC кола или лодка, 4S LiHV за състезателен дрон и 2S LiFe за радио и приемник.

DC/DC преобразувател

Зарядното устройство Skyrc е оборудвано с порт за постоянен ток, който ви позволява да захранвате устройствата си с напрежение от 5,0 V, ток 1-6 A и мощност 60 W. Това ви позволява да захранвате например осветлението на работилницата.

Още повече възможности

B6 Evo ви позволява да калибрирате напрежението на батерията според мултицет, като по този начин увеличавате максимално неговата производителност по време на употреба. Освен това е възможно да се зареждат AGM и Pb батерии при много ниски температури.

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зарядно SkyRC iMax B6 Evo”