Зарядно GensAce IMARS III Pro GEA100WMPRO

GensAce Imars III – зареждайте безопасно батериите си

Зарядното устройство Imars III впечатлява не само със своята функционалност, но и с изключително удобен, малък, преносим дизайн. Той може да зарежда различни видове батерии с максимален ток 5 A и обхват на напрежението 100-240 V. Също така е оборудван с LCD дисплей и 4 удобни бутона, което го прави лесен за използване. В комплекта ще намерите и практичен балансьор, който гарантира повишена безопасност на продукта.

 

Впечатляващо представяне

Устройството се отличава с впечатляващата си производителност. Той има максимална мощност на зареждане от 100W. Това не е всичко – той също може да зарежда батериите ви до 26,4 волта. Освен това зарядното устройство предлага разряден ток в диапазона от 0,1-1,5 А.

 

Заредете всяка батерия

Imars III е изключително универсален. С негова помощ ще зареждате LiFe, LiHV и LiPo батерии до 6 S или NiMH в диапазона 3-18 S. Благодарение на това можете да използвате изключителните му възможности в почти всяка ситуация.

Възползвайте се от широката гама от възможности

Зарядното устройство ще ви изненада със своята гъвкавост. Той има цели 3 практически функции, които го правят лесно, приятно и полезно. Той не само интелигентно зарежда батериите, но и ви позволява да проверите най-важната информация за тях. Той също така предлага лесен и бърз достъп до своите системни настройки.

Безпроблемна работа

Допълнително предимство на зарядното устройство е неговата проста работа. Всичко, което трябва да направите, е да го свържете към източника на захранване – ще се покаже логото на Imars III и след около 2 секунди устройството ще бъде готово за работа. С помощта на специални бутони можете, наред с други, да превключвате между режимите. Ще видите цялата най-важна информация на удобен LCD екран.

Вземете го навсякъде със себе си

Зарядното устройство е изключително компактно и удобно. Тежи само 0,4 g и има размери само 146x87x40 mm. Можете лесно да го поставите в раницата или чантата си и дори да го приберете в джоба си! Благодарение на това може да ви придружава почти навсякъде – не само у дома, но и на работа или на почивка.

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зарядно GensAce IMARS III Pro GEA100WMPRO”