Зарядна кутия Telesin с 3 слота + 2 батерии за GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11

Зарядно Telesin GP-BNC-901 и 2 батерии за GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11

Зарядното устройство 3 в 1 на Telesin ви позволява бързо да зареждате до 3 батерии на GoPro Hero 9 и Hero 10 едновременно. Лек и компактен – винаги можете да го имате под ръка. Неговата комплексна система за сигурност прави използването му безрисково. Нещо повече, вградените LED индикатори предоставят информация в реално време за състоянието на зареждане. Друго предимство на зарядното устройство е силиконовото отделение, където можете да съхранявате до 2 TF карти памет. Включени са и 2 акумулаторни батерии за GoPro Hero 9/ Hero 10.

Бързо зареждане на батерията

Продуктът поддържа 2.4A бързо зареждане. Това означава, че може да зарежда 3 батерии за GoPro Hero 9 и Hero 10 само за 2,5 часа. Зарядното устройство е снабдено с USB-C порт, което го прави невероятно универсално – нямате нужда от допълнителни адаптери, за да го използвате.

Не се притеснявайте за безопасността на вашето оборудване

Специална защитна система предпазва зарядното устройство и батериите от повреда. Устройствата не са застрашени от презареждане, претоварване, пренапрежение, късо съединение или твърде висока температура. Специален, огнеустойчив корпус повишава безопасността при използване на оборудването.

Лесен достъп до ключова информация

Вградените светодиоди правят зарядното устройство лесно за използване, предоставяйки ви информация в реално време за състоянието на зареждане. Например зеленият цвят показва, че зареждането е приключило, а жълтият цвят показва, че батерията е почти заредена. Синият цвят показва, че зарядното устройство е влязло в режим на готовност, а червеният цвят показва, че зареждането е в ход.

Невероятно практичен дизайн

Устройството е приятно на допир, удобно и удобно за използване. Тежи само 68,31 g, така че няма да натежи на вашата чанта, куфар или раница. Можете лесно да го опаковате и да го вземете със себе си, където и да ви потрябва – на открито, на почивка с приятели или на дълъг път. Нехлъзгащите се силиконови подложки ви позволяват да стабилизирате зарядното устройство върху всякакви повърхности. Капакът на устройството е снабден с магнитно затваряне.

Откажете се от проблемите със съвместимостта

Включените батерии са напълно съвместими с GoPro Hero 9, Hero 10 и Hero 11. Забравете за досадните грешки или съобщения, които ви казват за несъвместимост. Батериите Telesin ще осигурят на вашия фотоапарат енергията, необходима за създаване на следващите завладяващи снимки.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зарядна кутия Telesin с 3 слота + 2 батерии за GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11”