Водоустойчив кейс Puluz за Insta360 GO 2

Оборудвайте Вашата камера Insta360 GO 2 с водоустойчив калъф Puluz! Неговият запечатан и здрав дизайн гарантира, че е водоустойчив и може да се потапя на дълбочина до 30 метра. Освен това осигурява добро разсейване на топлината, а лесният монтаж с 1 винт го прави лесен за използване.

Стегнат, издръжлив дизайн

Дизайнът на устройството поставя безопасността на Вашето оборудване на първо място. Запечатаният дизайн, изработен от пластмаса, закалено стъкло и устойчива на корозия неръждаема стомана, гарантира, че може да бъде напълно потопен на дълбочина до 30 метра. Нещо повече, корпусът разсейва добре топлината, елиминирайки възможността камерата ви да прегрее.

Защита при всякакви условия

С калъфа Puluz можете да използвате Вашия Insta360 GO 2 практически при всякакви условия. Калъфът също така ще издържи на излагане на прах, ниски температури и е устойчив на удар. Запишете своите преживявания по време на гмуркане, скачане с парашут, мотоциклет или ски без притеснения!

Лесен за инсталиране

Монтажът към скобата се извършва чрез затягане на един стандартен винт. Дизайнът също така Ви позволява да променяте вертикалния ъгъл – дава ви пълна свобода по време на запис. Изберете да комбинирате удобство и функционалност с водоустойчивия корпус Puluz!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Водоустойчив кейс Puluz за Insta360 GO 2”