UV филтър PGYTECH за DJI AVATA (Professional)

PGYTECH UV филтър за DJI Avata

UV филтърът PGYTECH е предназначен за DJI Avata и блокира синята светлина. Изработен е от авиационен алуминий и закалено стъкло, което води до леко тегло и издръжливост. Монтажът му ще ви отнеме само миг, а специалните защитни покрития предпазват от повреда и отблъскват течности.

Високо качество на изображението

UV филтърът предотвратява навлизането на UV лъчи в лещата. Освен това блокира синята светлина, така че можете лесно да премахнете нежеланите сини или белезникави тонове от вашите снимки. Така продуктът ще бъде страхотен, например, когато снимате открити пространства като морета или обширни полета. Филтърът също така ще ви позволи да избегнете нежелани отблясъци, като същевременно запазите ярки, естествени цветове.

Здрава конструкция

Филтърът PGYTECH е покрит с многослойно покритие, което отблъсква вода и мазнини, което ще улесни поддържането му чист. Нещо повече, той е устойчив на надраскване, така че ще ви издържи дълго време.

Проектиран за DJI Avata

Филтърът тежи само 1,35 грама, а рамката му е изработена от CNC самолетен алуминий, така че няма да повлияе на полета на вашия дрон. Нещо повече, той е устойчив на корозия и идеално пасва на DJI Avata.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UV филтър PGYTECH за DJI AVATA (Professional)”