Усилвател RAPTOR XR за дрон DJI Matrice

Антената 4Hawks значително увеличава обхвата на Dji Matrice, така че дронът може да достигне дори по-далеч от всякога. Освен това силата на сигнала се подобрява, особено в шумни зони. Антената 4Hawks за модел Dji Matrice работи на 2.4GHz с усилване 9dBi и 5.8GHz с 14 dBi с допълнителна антена, инсталирана вътре в контролера, работещ на 5GHz честота, която позволява работа на дрона с 2 контролера.

Монтирането на разширителя на обхвата може да изисква помощ от професионалист. Целият комплект е лек и равномерен (без никакви разхлабени части от оборудването). Промяната на посоката на антената не би трябвало да създава затруднения, тъй като системата е проектирана по начин, който позволява бърза смяна на позицията само с едно „щракване“ до 5 различни позиции. По този начин можете да сте сигурни, че няма да загубите връзката с вашия дрон.

Подобряване на обхвата значително и в градска среда

Разширителите на обхвата на Raptor са проектирани да увеличат обхвата на полета на вашия дрон, което го прави още по-приятен от всякога. Всичко това с кристално чисто видео и много дълъг обхват, който е ограничен само от вашата батерия.
flight-range.png

Разбии ограниченията

Насочената антена позволява непрекъснат полет на дрон, без никакви смущения и шумове, произхождащи от други устройства или мрежи.
perfomance.jpg

ИЗКЛЮЧИТЕЛНO ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЛЪЧА НА АНТЕНА

В сравнение с оригиналните всепосочени антени със слаба ефективност на разстояние, антената Raptor на 4Hawks разширява секторното покритие, увеличавайки максималния обхват на полета.

Standard antenna

Standard antenna

4Hawks antenna

4Hawks antenna

ОПТИМИЗИРАНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪЛНИ

Сигналът се подобрява благодарение на ефективното разпространение на вълните, насочени към дрона.

Стандартна антена

ALL ACCESORIES INCLUDED

The entire set is comprised of antenna, dedicated mounting system, pigtails and other required tools to modify your controller.

РЕГУЛИРУЕМ НАКЛОН НА АНТЕНАТА

Чрез системата за монтаж може перфектно да регулира ъгъла на повдигане, както и да насочва антената точно към текущата позиция на дрона.
adjust-antenna.png

Монтаж

Ако мислите че няма да се справите сами, можем да я монтираме ние от Drones.bg

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Усилвател RAPTOR XR за дрон DJI Matrice”