Тактически фенер Superfire E10, 900lm

Фенера Superfire E10 изненадва с висока яркост до 900lm и регулируемо време на работа, което в този случай зависи от броя на използваните батерии и техния капацитет. Това приказно лесно за използване устройство предлага до 5 светлинни режима – така че можете да го използвате точно както искате. IPX5 водоустойчивостта Ви позволява да го използвате дори при различни метеорологични условия.

Изберете режим, който отговаря на ситуацията

E10 има способността да блести изключително ярко, което в комбинация с възможността за избор от 5 различни режима на работа, го прави идеален за много различни приложения. Фенера предлага силен, среден, нисък, SOS и строб режими. Така че можете лесно да го приспособите към настоящите си нужди и да си осигурите оптимално осветление.

Просто натиснете бутона

Зеленият бутон в долната част на устройството го прави лесен за използване. Просто го натиснете, за да включите или изключите фенерчето. С негова помощ можете да промените и режима на осветление. Забравете за сложната операция – използването на E10 е толкова бързо и удобно, колкото можете да си представите!

Имате контрол върху времето на изпълнение

Времето на работа на фенера може да бъде до няколко часа в зависимост от капацитета и броя на батериите вътре, от 1 до 3. Това зависи от вас! Комплектът включва и практично зарядно устройство за литиеви батерии. Използвайте го така, че фенера Ви никога да не свършва!

Може да Ви служи и под дъжда

Устройството е с IPX5 водоустойчивост. Така че не е нужно да се притеснявате от случайни пръски или дъжд, който да го повреди. Вземете E10 със себе си, където и да отидете и го използвайте без никакви притеснения. Supfire ще Ви осигури надежден източник на светлина, независимо от метеорологичните условия.

Можете да го носите със себе си по всяко време

Фенера е лек и удобен – тежи само 222g с размери 220x49x26mm. Можете лесно да го поставите в чантата или раницата си. Устройството се отличава и с приятна на допир текстура, която осигурява здраво и удобно захващане. Това прави Supfire E10 изключително приятен и удобен за използване. Дръжте този практичен фенер винаги под ръка и го използвайте, когато имате нужда!

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Тактически фенер Superfire E10, 900lm”