Селфи стик Telesin с Bluetooth дистанционно управление

Селфи стик с дистанционно Telesin 

Създавайте перфектни селфита и записвайте още по-интересни кадри. Селфи стикът на Telesin е съвместим с повечето популярни спортни камери и има максимална дължина до 600 mm. Работи добре и като статив. В комплекта има и малко дистанционно управление, което ви позволява да управлявате камерата дистанционно от разстояние до 72м.

Удобно регулиране на дължината

Селфи стикът е проектиран по такъв начин, че да може да отговори на разнообразните нужди на потребителите. Позволява Ви да регулирате дължината му на няколко стъпки до 600 мм. Сега можете лесно да заснемете целия спиращ дъха пейзаж или да направите перфектното групово селфи! Можете също така лесно да превърнете аксесоара в практичен статив, за да записвате стабилни снимки или да подготвите урок в YouTube.

Включено практично дистанционно управление

Насладете се на почти неограничена свобода, когато записвате или правите снимки. Включено в комплекта, ще намерите малко Bluetooth дистанционно, което можете да използвате за дистанционно управление на вашия смартфон камера или камера. Има максимален обхват от 72 метра, а магнитният му дизайн означава, че можете лесно да го прикрепите или премахнете от вашия селфи стик. Сега е необходимо само едно щракване, за да започнете да записвате или да направите снимка!

Широка съвместимост

Можете лесно да монтирате вашата спортна камера или смартфон върху селфи стика. Аксесоарът е оборудван с стойка за телефон и е съвместим с много различни модели устройства – например GoPro 10, 9, 8 и MAX. Без значение какво оборудване използвате – сега можете лесно да постигнете резултатите, за които мечтаете!

Винаги можете да го носите със себе си

Лекият и сгъваем дизайн прави селфи стика Telesin способен да ви придружава почти навсякъде. В сгънато състояние дължината на аксесоара е само 173мм – можете лесно да го поберете в раницата или дамската си чанта! Вземете го на следващото си пътуване или парти и не пропускайте възможността да направите фантастична снимка.

Здравина и устойчивост 

Аксесоарът е изработен от висококачествени материали, които гарантират неговата здравина и устойчивост на износване. Прътът от алуминиева сплав е изключително издръжлив и пасва идеално на ръката ви – няма да се изплъзне от нея. Специално проектираните крака на статива гарантират неговата стабилност, а поставените върху тях неплъзгащи се подложки го карат да не се движи по бюрото, масата или пода.

 

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Селфи стик Telesin с Bluetooth дистанционно управление”