Раница за FPV дронове iFlight

Раницата iFlight за FPV дронове, идеална за транспортиране на вашето съоръжение, където и да отидете. Бъдете готови да се адаптирате към всяко приключение, с което може да се сблъскате, със сменяеми разделители за регулиране на отделенията, за да побере цялото ви оборудване. Огромен обем от 33 литра, за да поставите дроновете си дори в чантата, ако е необходимо. Защитни торбички отвън за съхранение на големи и по-малки части като перки или инструменти, за да се поберат в якето ви и втори чифт бельо (само в случай, че сте на път да направите dive от небостъргач 250 метра).

Тази раница се предлага с няколко решения за съхранение на вашето радио и очила, но дори таблет или лаптоп до 17 инча ще влезе  в голямо задно отделение. Водоотблъскващ материал и допълнително покритие против дъжд, за да поддържате съоръженията ви сухи, когато е мокро навън.

Сменяеми разделения

Модулни и лесни за използване, тези разделители ви позволяват да приспособите вътрешността на чантата си около вашето съоръжение, като създадете отделение с точен размер за вашето съоръжение.

Допълнително отделение за лаптоп

Защитете лаптопа си по време на транспорт (до 17 инча)

Воден репелент

Специално нанесено покритие върху тъканта предпазва от вода

Напълно водоустойчив с допълнителен дъждобран

RGB светлини

Интегрирани ленти върху външната обвивка за RGB светлини

Супер капацитет

Обем от 33 литра за максимално съхранение

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Раница за FPV дронове iFlight”