Viewpro Z40K е силно оптимизиран  три ос на камерата от кардана който има много прецизна система на въртене на двигателите в точността контрол на ± 0.02 ° задвижвани от специален процесор. Вместо да разчита на електрически хлъзгащи пръстени – както е при много гимбали – камерата Z40K използва уникален механично ограничен дизайн и скрити кабели, за да осигури по-стабилно предаване на данни и по-голяма издръжливост. Вибрацията се елиминира чрез използване на четири амортисьорни виброизолатори и лека монтажна плоча. Има въртене на 360 °. Стабилното и гладко изображение може да бъде заснето дори при летене с висока скорост.

Камерата Viewpro Z40K може да се използва от  военни служби, полиция, пожарна, както и в областта на инспекцията на силовите кули, тръбопроводи, търсене и спасяване.

 

Този модерен фотоапарат се характеризира с ниско тегло и ниска консумация на енергия. Той е съвместим с DJI M200 / M210 / M210 RTK платформи (V1 и V2), използвайки технологията DJI Skyport и софтуера DJI Pilot.

40x оптично увеличение (Full HD) и 25x (4K)

 

Вграденият сензор CMOS 25.90 мегапиксела Panasonic 1 / 2.3 “CMOS има 25x оптичен автофокус и видео за резолюция 4K @ 25FPS или 40x за разделителна способност 1080p25. Бързото автоматично фокусиране и малки размери са идеални за въздушна фотография на БЛА.

Автоматично проследяване на обекти

 

Алгоритъмът за проследяване чрез свързване с алгоритъма за възстановяване на липсващи обекти ви позволява да постигнете стабилно проследяване на целта. Той поддържа потребителски OSD на потребителя, има проследяващ порта и кръстосан курсор, което позволява по-точен преглед на проследяващата информация. Скоростта на проследяване е до 32 пиксела / кадър, максималният  размер на обекта е 160 * 160 пиксела с минимално съотношение сигнал / шум (SNR) от 4 dB.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Професионална камера 4K ZOOM Viewpro Z25K – Z40k”