Преносима батерия Baseus Mini S Digital Display 3A, 10000mAh (с кабел Type-C)

Компактна и издръжлива

Въпреки компактния си размер, преносимата батерия Baseus има голям капацитет, така че вече не е нужно да се притеснявате за батерията на телефона си. Има и вграден кабел, който го прави винаги готов да помогне на смартфона Ви, когато го издърпате.

Бързо зареждане

С капацитет на батерията от 10000 mAh устройството може да зарежда три телефона наведнъж. Самата захранваща батерия, от друга страна, може да се захранва от 15 W, което значително съкращава този процес в сравнение с други устройства от този тип.

LED дисплей

Устройството има LED дисплей, който ви позволява да следите нивото на зареждане на батерията. С тази функция винаги ще сте наясно кога трябва да захранвате устройството, за да може Вашият смартфон винаги да разчита на резервно захранване.

Интелигентна защита

Преносимата батерия има редица вградени защити като късо съединение, пренапрежение, претоварване, преразреждане, презареждане, прекомерна температура, прекомерна мощност и защита от магнитно поле. Освен това може да се вземе в самолета, тъй като отговаря на всички международни изисквания за безопасност.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Преносима батерия Baseus Mini S Digital Display 3A, 10000mAh (с кабел Type-C)”