Преносима батерия Baseus Adaman Metal 20000mAh PD QC 3.0 65W 2xUSB + USB-C + micro USB

Преносима батерия Baseus Adaman Metal 20000mAh

Благодарение на продукта от Baseus ще заредите бързо Вашия лаптоп или телефон. Устройството поддържа протокол за бързо зареждане 65W Power Delivery, така че батерията на MacBook ще бъде напълно заредена само за 2 часа. Преносимата батерия е оборудвана с два USB изходни порта и USB-C и micro USB изходни/входни портове.

Бързо зареждане

Преносимата батерия с марка Baseus поддържа технология за бързо зареждане и е съвместима с устройства като например Huawei или Apple, което Ви позволява да заредите 50% от батерията си само за половин час. Зареждането на преносимата батерия е 5 пъти по-бързо в сравнение с други модели, отнема само 2 часа. С батерия от 20000mAh трябва да заредите PPIMDA-D01 само веднъж и можете да го използвате, за да подновите захранването на вашето устройство до 7 пъти (за Apple 8).

Елегантен дизайн

Преносимата батерия е изработена от метал и адамантий, което й придава елегантен вид и я прави устойчива на повреди. LED дисплей, който наподобява формата на капка вода, ви информира за напрежението и тока, както и за състоянието на батерията.

Безопасност

Литиево-полимерната батерия осигурява безопасна употреба. Продуктът предпазва Вашето устройство от презареждане, разреждане, свръхток, прегряване и т.н. Освен това захранващата банка е CE и FC сертифицирана за безопасност. Освен това продуктът може да се носи на борда на самолети на всички авиокомпании.

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Преносима батерия Baseus Adaman Metal 20000mAh PD QC 3.0 65W 2xUSB + USB-C + micro USB ”