PGYTECH куфар за дрон Mini 3 

Водоустойчив куфар PGYTECH за DJI Mini 3 

Погрижете се за безопасността на Вашия дрон. Моделът е предназначен за DJI Mini 3 Pro с вместимодт за дистанционно управление, 3 батерии, филтри и кабели. Калъфът PGYTECH е изработен от висококачествени материали, така че можете да сте сигурни, че Вашето оборудване няма да се повреди.

Вместителен

Куфарът на PGYTECH ще побере DJI Mini 3 Pro и неговите аксесоари. В него успешно ще приберете 3 батерии, хъб за зареждане, дистанционно управление, зарядно устройство, филтри, резервни пропелери, филтри, кабели и т.н. По този начин можете да съхранявате комбинираната версия, без да се налага да отделяте пропелерите и контролния лост.

Водоустойчив

Използвайте P-30A-020 независимо от условията. Калъфът е IP67 водоустойчив, така че може безопасно да се потопи на дълбочина от 1 m, без да се притеснявате, че ще повредите Вашето оборудване.

Здрава конструкция

Корпусът е изработен от PP пластмаса, която издържа на температури от -25°C до +60°C. Междувременно вътрешността и кухините от първокласна EVA пяна са оразмерени така, че да пасват на дрона и неговите аксесоари, гарантирайки тяхната защита и стабилност.

За безопасността на Вашето оборудване

Това не е краят на предимствата на P-30A-020, корпусът на PGYTECH разполага с предпазен клапан, който изравнява разликата в налягането. Ергономичната, неплъзгаща се дръжка е отговорна за удобното носене и предотвратява изплъзването на калъфа от ръката Ви, а солидните ключалки предпазват от кражба. В допълнение, дупките за двойни катинарчета са създадени от неръждаема стомана, което се изразява в тяхната издръжливост.

 

 

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PGYTECH куфар за дрон Mini 3”