Перки за DJI Mini 3 с ниско ниво на шум Master AirScrew STEALTH

Добре дошли в следващото поколение STEALTH Upgrade Propellers, специално проектирани за дрон DJI MINI 3.  Това е задължителен ъпгрейд за вашия Mini 3, осигуряващ по-добро управление, по-добра ефективност и подобрена безопасност. Красиви, но мощни витла, за да се откроите от тълпата!

ПОДОБРЕНА ЕФЕКТИВНОСТ

По-дълго време на полет поради подобрена ефективност на витлото. Получете допълнително време за полет на батерия, за да разгърнете пълния потенциал на Mini 3. *Ефективността може да варира в зависимост от условията на полет.

ПОДОБРЕНА ВИСОЧИНА НА ЗВУКА

Mini 3 върши невероятна работа, смекчавайки всеки досаден звук по време на полет. С витлата Stealth Upgrade получавате още по-добро потискане на шума и по-приятен за ушите звук. *Номинални стойности в сравнение с DJI OEM пропелери.

ОЩЕ ПО СТРАХОТЕН  ВИД

Отличете се в тълпата . Персонализирайте своя дрон със стилни цветни витла за модерен, уникален външен вид.

ПОДОБРЕНА БЕЗОПАСНОСТ

Контролът и видимостта вървят ръка за ръка с безопасността. Отговорното управление на Вашия дрон е от първостепенно значение за вас и хората около вас.

100% СЪВМЕСТИМ

Бяха положени специални грижи за осигуряване на пълна преносимост и съвместимост с Mini 3 и всички съществуващи аксесоари на DJI.

Подхожда на Вашия стил

Най-накрая можете да персонализирате своя дрон, за да отговаря на вашия стил с проста смяна на витлото!

Color

Blue, Orange

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Перки за DJI Mini 3 с ниско ниво на шум Master AirScrew STEALTH”