Издържливи перки Endure за DJI Mavic 2 Pro/Zoom/Enterprise  – Ъпгрейдни своя дрон сега!

mavic 2, mavic 2 pro, mavic 2 zoom, endure, stealth, propellers, props, wings, blades

Търсите допълнително 10% увеличение на полетното време на дрона си? Пропелерите ENDURE Upgrade осигуряват значително увеличаване на обхвата на полета с проста смяна на витлата. Насладете се на по-голяма ефективност на дрона си с до 4км по-голям обхват ,респективно с до 3,2 минути по-дълго време на полет за най-добрите снимки, към които се стремите. Перките Master AirScrew ENDURE осигуряват лекота на дрона и повишават неговата производителност. Съвместим с Mavic 2 Pro, Zoom, Enterprise и Enterprise Advanced. Директна смяна на OEM витлата на DJI, не са необходими настройки на настройките.

enhanced flight time

low noise, silent, propellers

durable propellers, color propellers, high altitude propellers

color propellers, visibility, safety propellers

ПО-ДЪЛГО ПОЛЕТНО ВРЕМЕ 

До 10%  допълнително полетно време, което позволява 4 КМ допълнителен обхват в сравнение с OEM витлата на DJI. Получете допълнителни 3,2 мин допълнително време за полет за най-добрите снимки, към които се стремите.

*Ефективността може да варира в зависимост от условията на полета.

ТИХ ПОЛЕТ – НИСЪК ШУМ

Шумът от дрона е намален до -0,5dB. Намаляване на силата на звука осигурява по-малко обезпокоителни полети. (до 10% намаляване на звуковата мощност) *Номинални стойности в сравнение с витлата на DJI OEM.

ПО-МАЛКО ИЗНОСВАНЕ | ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗДЪРЖЛИВОСТ

Подобрената ефективност води до по-малко износване и по-дълъг живот на оборудването. Увеличеното полетно време означава по-малко цикли на презареждане и по-малко загуба на батерия. Специално подбрана геометрия и композитен полимерен материал на перките ги правят издържливи и с дълъг експлоатационен живот.

ПОДОБРЕНА БЕЗОПАСНОСТ

Ярки цветови опции имат по-добра видимост и подобрена безопасност. По-лесна навигация с подобрена ситуационна осведоменост. Перфектно надграждане на витлото както за начинаещи, така и за професионалисти.

mavic 2 propellers, master airscrew

Перфектно надграждане на витлото както за начинаещи, така и за професионалисти.

Налични цветове: ЧЕРЕН | ЧЕРВЕН Кутията включва 2 CW и 2 CCW витла + чантичка за съхранение + стикери с лого на Master Airscrew

mavic 2 pro, mavic 2 zoom, mavic 2 enterprise, compatible propellers

100% СЪВМЕСТИМОСТ

“Бързо освобождаване”

Цветните витла Master AirScrew ENDURE са проектирани за перфектно прилягане и директна plug&play работа с Mavic 2 PRO, Mavic 2 ZOOM и Mavic 2 Enterprise. Специални грижи са положени за осигуряване на пълна преносимост и съвместимост с всички съществуващи аксесоари на DJI.

made in usa, master airscrew

Цветните витла Master AirScrew ENDURE – ПРОИЗВЕДЕНИ В САЩ

Повече от 40 години ние проектираме и произвеждаме модели на многороторни витла с изключителна прецизност и грижа. Постоянно подобрявайки нашите технологии и производствени процеси през годините, ние разработихме перфектно ефективни и невероятно безшумни остриета, ненадминати. Признати в цял свят като еталон в хоби индустрията, Master Airscrew Aircraft Propellers са предпочитан избор за много опитни летци и любители. Произведено с гордост в Голдън Стейт ,Калифорния, САЩ

brands

Color

Black, Red

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Перки Master AirScrew ENDURE за DJI Mavic 2 Pro / Zoom / Enterprise”