Оригинални перки с ниско ниво на шум за DJI Phantom 4/4Pro

Перките са оригинални 2 броя. Право и обратно въртаща се!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Оригинални перки с ниско ниво на шум за DJI Phantom 4/4Pro”