Огледало за гримиране Baseus Beauty с LED светлина

Серия за красота Baseus

Огледалото за грим  Baseus Beauty ще Ви помогне да създадете перфектната визия за грим и със сигурност ще улесни ежедневната грижа. Регулируемата светлина Ви предлага възможността да регулирате правилния интензитет за Вашата стая, което е от полза за зрение Ви. LED светлината с висока разделителна способност е подобна на слънчевата светлина и не предизвиква преувеличен ефект. В основата на лампата има функционално чекмедже, където можете да съхранявате козметика или бижута.

Подчертайте своята красота 

Високият индекс на цветопредаване насърчава истинското отразяване. Липсата на изкривяване ще Ви накара да проверите текущото състояние на кожата си за миг без излишни усилия. Мекото осветление осигурява максимален комфорт при нанасяне на грим или козметика, като допълнително се грижи за очите Ви, без да ги натоварва.

Комфорт при използване

Огледалото Baseus е проектирано да доставя възможно най-голям комфорт по време на употреба. Безжичната функция впечатлява със своята иновация, която се изразява в широк спектър от приложения. Отнема само 3 часа, за да заредите напълно вместителната батерия. Пълното зареждане позволява на устройството да работи до 5 часа при най-високо ниво на светлина. Най-ниското ниво на светлина ефективно удължава това време до 45 часа.

Персонализирайте според Вашите нужди

Интелигентната система за управление има три режима, които могат да се активират със сензорен превключвател. Можете лесно да включвате и изключвате осветлението и да изберете правилния режим според Вашите предпочитания. Освен това огледалото използва функцията за запомняне на последните настройки. Това Ви спестява много време, защото лампата автоматично ще се включи при яркостта, с която е била използвана за последно.

Изненадваща функционалност

Огледалото за грим ще намери своето приложение и като дизайнерски елемент или допълнително осветление за Вашия дом. Нежната светлина ще освети тъмния интериор и ще служи като шкафче за грим или лампа за бюро. Освен това, благодарение на интелигентния му дизайн, можете да го вземете със себе си на работа, например, за да коригирате грима си след натоварен ден.

Практичен дизайн

В процеса на създаване са използвани издръжливи материали, а целият дизайн се състои от движещи се части, за да се подобри максимално потребителското изживяване. Насладете се на неограничена свобода чрез регулируемата височина, комбинирана с неплъзгащата се основа, както и въртящото се огледало. Вграденият порт Type-C осигурява лесен достъп и зареждане по време на почистване. Разполага с бутон за захранване, който е и отговорен за избор на режим.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Огледало за гримиране Baseus Beauty с LED светлина”