Nazgul Evoque F5D 6S + DJI Camera Vista HD Система

Тайната  на най -доброто представяне  е страстта

Това беше лозунгът за най -новия подход към създаването на това произведение на изкуството! Напълно защитена електроника, напълно осветена, съчетана с най -новата и най -добрата електроника. Месеци на инженерство преминаха в изграждането на този BNF за да е сигурно, че начинаещите, както и опитните пилоти, ще се насладят напълно на новия Nazgul Evoque от първата секунда, когато го използват.

Леки странични панели – поддържайте вашата платформа изчистена

Помните ли, когато дрона е бил като косачка за трева  и е хвърлял мокра трева навсякъде и вътре в електориката Ви? Ами .. Тези дни свършиха! Новите странични панели не само ще предпазят от намокряне, но също така ще предпазят вътрешността от всякакви удари. 

Защитен интегриран конектор на батерията XT60

Висящите конектори на батерията ВИНАГИ ще намерят начин да попаднат във вашите перки, винаги е имало случай да забравите да ги закрепите правилно и почти да отрежете кабела, докато летите. Имаше само един начин да се отървем от това. Вграденият конектор XT60 на гърба ви позволява сигурно да включите батерията, като отвеждате всички кабели надалеч от перките.

Високопроизводителна електроника – F7 55A Power Stack

Нашият SucceX Mini F7 TwinG полетен контролер с технология Gyro Fusion, модерен USB тип-C конектор, 32MB флаш за всяка настройваща сесия и 5 UART за всяко оборудване, което евентуално искате да използвате. Захранване от новия SucceX Mini 55A ESC, снабден с по-добри топлоразсейващи Mosfets и цял куп SMD кондензатори за филтриране на евентуален шум на двигателя, в допълнение към предварително запоения директно инсталиран кондензатор точно до проводниците на батерията.

XING2 Performance Motors – Най -добрите двигатели просто станаха по -добри

7075 алуминиева камбана, ос от 5 мм титаниева сплав, устойчиви лагери SK, магнити с централни процепи за по -добра реакция и по -ниски въздушни междини за по -висок магнитен поток с повишена производителност и ефективност. Добавен е и амортисьорен пръстен XING между камбанката и лагера, за да се увеличи издръжливостта и да се изгладят полетите ви. 

Осветление 

360-градусово осветление за ден и нощ. Може би най -красивият BNF, но и практичен в същото време. Долната светлина показва напрежението на батерията; Никога повече няма да излетите с празна батерия!

Цифрово HD изживяване – Caddx Polar

Оборудван с DJI Digital FPV система с 50mBit предаване за 720P видео резолюция на вашите DJI FPV очила и обхват, който никога не сте очаквали със стария си аналогов VTX. Използваме новата система CaddX Vista Polar HD, инсталирана в задната част на вашия дрон. Камерата Polar предлага по -добро качество на изображението от другите CaddX камери. По -добро представяне при слаба светлина и по -детайлни сенки. На дневна светлина подобен на Nebula Pro с подобрен динамичен обхват.

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nazgul Evoque F5D 6S + DJI Camera Vista HD Система”