Мотор за дрон Visuo XS812

Подходящ за VISUO XS812 .

Цената е за 1 брой

Цвят на кабелите

Бял и черен (CCW), Червен и син (CW)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мотор за дрон Visuo XS812”