Мотор 2506 XING2 за дълги разстояния

Двигателите NextGen от серията XING станаха популярни след първоначалното пускане през 2018 г. и се превърнаха в новия стандарт на пазара. Дали беше извитата форма или вътрешният демпферен пръстен за защита на лагера, или бяха по-висококачествените NSK лагери, съчетани с вал от по-висок клас титаниева сплав?

Плавните, надеждни и мощни двигатели XING бяха модернизирани и са постигнали по-добра производителност от всякога. Въведени са нови магнити с извита дъга N52H с централен прорез,  за ​​да се намали драстично времето за реакция на двигателя! Моторите XING2 предлагат по-бърза реакция, за да преобразуват по-бързо вашия PID цикъл и да получите онова усещане, което винаги сте търсили!

Благодарение на използваните висококачествени материали и издръжливата връзка между камбаната и оста, успяхме да  намалим до минимум разстоянието на магнита и ламинирането на статора  . Колкото по-малко е разстоянието, толкова по-голям е магнитният поток (който е магнитният аналог на тока), което води до  повече ефективност и по-висока мощност !

В началото на 2018 г. започнахме да поставяме о-пръстени в горната част на нашите лагери между камбаната на двигателя и статора. Това действа като абсорбатор, ако камбанката или оста ви са претърпели сблъсък, и поддържа междината на лагера стегната, за да намали всички тези вибрации, предизвикани от високи обороти! Освен това може да намали силата на аксиалния удар, достатъчно, за да поддържа вашите лагери плавни и тихи.

KV

1500KV, 1850KV

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мотор 2506 XING2 за дълги разстояния”