Комплект отвертки JIMI Home JM-GNT60, 42 бр

Комплект отвертки JIMI Home JM-GNT60 42 бр

Комплектът отвертки JIMI HOME JM-GNT60 е универсален комплект за всеки! Комплектът включва 42 отвертки, които са изработени от висококачествена S2 стомана. Продуктът предлага и много други артикули, например пинсети, ключ за карта или инструмент за подкопаване, които ще помогнат по време на работа. Всички части са поставени в практичен калъф, който ще улесни транспортирането.

Висококачествена изработка

За изработката на всички части на комплекта са използвани издръжливи и висококачествени материали, които гарантират най-високо ниво на безопасност и комфорт при използване. Накрайниците (с изключение на H2.5) са изработени от специална стоманена сплав S2, която се характеризира с невероятна издръжливост. Нещо повече, всеки от тях е маркиран, което ще улесни намирането на правилния съвет.

Пригоден за всяка ситуация

В комплекта ще намерите цели 42 бита в 12 вида, включително плоски, кръстати, триъгълни или Y-образни отвертки. Всички елементи, включени в комплекта, ще работят перфектно във всяка ситуация. С тях можете например да ремонтирате смартфон, цифров фотоапарат или очила.

Удобно съхранение

Практичният калъф от алуминиева сплав ви позволява да съхранявате всички части на едно място. Той е напълно устойчив на корозия. В допълнение, той е покрит с аноди, така че да не се изплъзва дори от изпотена ръка. В допълнение, вътре в кутията има специално отделение за съхранение на винтове, за да избегнете загубата им по време на разглобяване. Малкият и лек дизайн не заема много място, така че можете да вземете комплекта със себе си, където пожелаете.

Още повече удобство

В комплекта има две магнитни постелки, които със сигурност ще улеснят работата ви. Вече не е нужно да губите време в търсене на малки части, т.е. винтове, които сте изпуснали на земята. Освен това върху подложката са поставени кутии, за да ви помогнат да категоризирате частите. Нещо повече, магнитната абсорбция прави битовете стабилни в държача.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комплект отвертки JIMI Home JM-GNT60, 42 бр”