Комплект филтри за обективи CPL+ND 8/16/32 Telesin за GoPro Hero 9/10/11

Комплектът филтри Telesin GP-FLT-903 CPL и ND

Комплектът филтри CPL и ND, предназначен за камерата GoPro Hero 9/10/11, ще се окаже незаменим за всеки режисьор. С негова помощ ще правите още по -красиви снимки и видеоклипове. Лесен за инсталиране и издръжлив – те ще ви служат дълго време.

По -красиви цветове

CPL филтърът ви позволява да правите още по -зашеметяващи снимки и видеоклипове. Той може да увеличи контраста, да потъмнr облачното небе и да намали отраженията. Той също така може да потисне отраженията върху повърхността на водата. Използвайки го, ще направите снимките си по -ясни и цветовете ще станат много по -наситени.

Създавайте зашеметяващи кадри

ND филтрите са чудесни за записване на спортни събития-размазването на движението, което произвеждат, позволява единствен по рода си дисплей на скоростта. Подходящи са и за снимки с дълга експозиция. Така че можете да ги използвате за снимане, например нощното небе.

Многослойно покритие за подобрена защита

Филтърната леща е покрита с многослойно покритие, което я прави водоустойчива и против замърсяване. Той също така помага за намаляване на огледалния ефект. Всичко това прави този полезен аксесоар ще ви изненада със своята функционалност и надеждност.

Невероятно устойчив на повреди

Не е нужно да се притеснявате и от случайно надраскване на стъклото. Нивото на твърдост 9H означава, че е изключително устойчиво на повреди. Той също така е преминал редица взискателни тестове за издръжливост. Филтърът Telesin CPL ще ви служи перфектно в продължение на много години.

Лека и издръжлива рамка

Рамката, изработена от алуминиева сплав и ABS пластмаса, е много издръжлива, както и устойчива на корозия и износване. Благодарение на съвременните технологии, използвани в производствения процес, не е нужно да се притеснявате за избледняване след известно време на употреба.

Бърз и безпроблемен монтаж

Благодарение на специална магнитна стойка, монтирането на филтъра е невероятно лесно и не изисква отстраняване на оригиналния обектив. За нула време ще монтирате филтъра на камерата си и ще направите ефектни снимки!

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комплект филтри за обективи CPL+ND 8/16/32 Telesin за GoPro Hero 9/10/11”