Комплект електрически отвертки Hoto QWLSD011, 25 в 1

Прецизна електрическа отвертка HOTO QWLSD011 + комплект 25 бита

Завийте винтовете бързо и удобно с натискането на един бутон. Прецизната електрическа отвертка HOTO QWLSD011 е оборудвана с електрически мотор за ефективна работа. LED подсветката го прави лесен за използване в слабо осветени зони, а комплектът се доставя с 25 бита за различни приложения.

Удобно съхранение

Отвертката и накрайниците са поставени в правоъгълна кутия, отличаваща се с минималистичен дизайн. Благодарение на вградените магнити можете удобно да ги съхранявате на едно място, без да се притеснявате, че ще загубите някой от артикулите в комплекта. Освен това калъфът се отваря и затваря лесно.

25 бита в комплекта

В опаковката ще намерите 25 бита и удължител, които ще ви помогнат в различни ситуации. Освен това използването на висококачествена стомана гарантира тяхната издръжливост и здравина. Пакетът включва, наред с други, плоски, Phillips, триъгълни, Y-образни и Pozidriv битове. С тяхна помощ ще поправите например цифрови фотоапарати, смартфони, малки играчки или игрални подложки.

Издръжлива батерия

Електрическият прецизен винтоверт е оборудван с литиево-йонна батерия с капацитет 1500 mAh, така че можете да завиете около 800 винта с едно зареждане. Нещо повече, той е преминал редица тестове за безопасност и предлага стабилна и ефективна работа. Освен това устройството има USB-C порт, а зареждането му отнема около 150 минути.

Лесна работа

Устройството разполага с 2 бутона, с които можете да завивате и развивате винтове. Освен това продуктът е оборудван с интелигентен чип, който контролира нивата на въртящия момент. Първото ниво ще бъде подходящо, когато ремонтирате високоговорител или компютър, второто ще ви позволи да завинтите рафт, а третото ще се окаже полезно, когато правите сам. Освен това функцията за аварийно спиране гарантира безопасна употреба.

LED подсветка

Това не е краят на предимствата на HOTO QWLSD011. Устройството предлага LED подсветка, така че можете да бърникате дори при слабо осветление. Нещо повече, продуктът ще се изключи автоматично след 10 секунди неизползване, за да пести енергия.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комплект електрически отвертки Hoto QWLSD011, 25 в 1”