Кейс Telesin за GoPro Hero 9/10/11

Погрижете се за безопасността на Вашия GoPro Hero. Силиконовият калъф от Telesin е перфектно приспособен към формата на устройството и ще му осигури устойчивост на удари, драскотини или други видове повреди. В същото време продуктът е изключително приятен на допир, а благодарение на добре обмисления дизайн оставя удобен достъп до всички бутони и гнезда на камерата.

Надеждна защита за Вашата камера

Рамката е изработена от устойчив силикон, който ще осигури на Вашата камера надеждна защита, а на вас комфорт. Калъфът е не само устойчив на удари и надраскване, но и невероятно приятен на допир. В комплекта ще намерите и допълнителен капак на обектива, който ще предпази обектива от надраскване.

Създадено за GoPro Hero 9/10/11

Калъфът е проектиран така, че да пасва идеално на размера и формата на камерата GoPro Hero. Прецизно изрязаните отвори на правилните места осигуряват безпроблемен достъп до всички слотове на устройството, така че можете удобно да поставите и извадите например картите си с памет. Продуктът също е оборудван с подходящи места за копчета.

Включена практична дръжка

Включеният мултифункционален ремък ще Ви улесни много при използването и транспортирането на камерата. Благодарение на регулируемата дължина можете например да я закачите на врата или на китката си. По този начин ще избегнете случайно изпускане на устройството или загуба.

brands

Color

Black, Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Силиконов кейс Telesin за GoPro Hero 9/10/11”