Екшън камера Insta360 X3

Камера Insta360 X3

Insta360 X3 предлага 360-градусов видеозапис с високо качество. Той ще бъде идеален избор за ентусиасти на динамични дейности, осигуряващ отлична стабилизация на изображението, много практични режими и възможности за моментално редактиране на кадри.

Качество преди всичко

Камерата е оборудвана с 1/2″ сензор, така че е в състояние да записва резки, плавни снимки с високо качество. Възползвайте се от настройката 5.7K 360° и запазете най-добрите моменти за повече от спомени! 72MP 360° наличен е и режим на снимане. Това гарантира, че запазвате всеки важен момент – с реалистично ниво на детайлност!

Много възможности

Открийте пълния потенциал на камерата X3 с набор от налични настройки! Възползвайте се от режима на единичен обектив, за да записвате с качество 4K 30FPS или с широкоъгълна експозиция (2,7K 170°). Можете също да създавате снимки в Slow Motion – 4K 120FPS / 3K 180FPS. Експериментирайте с различни режими, за да извлечете най-доброто качество от моментите, които преживявате! Опитайте и феноменалния Timelapse, който осигурява 8K клас на 360°.

872

Също така напълно нов е режимът Аз. Той използва усъвършенствани алгоритми, които са в състояние, наред с други неща, напълно да изрежат селфи стика от вашите снимки, осигурявайки изящно изобразена перспектива от 3-то лице. Тази настройка може да заснема изображения с качество 1080P 30/60 FPS. Можете да го пуснете например, докато се спускате със ски – крайният резултат ще впечатли всичките ви приятели!

Истинска стабилност

За стабилността на изображението се грижат внедрените технологии. Режимът Active HDR 360° осигурява запис на висококачествени видеоклипове без трептене – дори при динамични дейности. Това също се влияе от използването на системата за стабилизиране на FlowState. Има и режим 360° Horizon Lock, който гарантира подравняване на изображението спрямо хоризонта в реално време.

Обмислен дизайн

Камерата е проектирана с широк спектър от приложения. Степента на водоустойчивост IPX8 позволява употреба дори при неблагоприятни условия или гмуркане на дълбочина до 10 м (до 50 м с използване на калъф за гмуркане – стар отделно). Устройството разполага с 2,29-инчов дисплей с интуитивен интерфейс и мощна батерия от 1800 mAh. В резултат на това можете да се насладите на дълъг живот на батерията и висок комфорт при работа.

Звук от висок клас

Insta360 X3 използва 4 вградени микрофона за улавяне на висококачествен, наситен с детайли звук. Усъвършенстваните аудио алгоритми запазват естествените тонове на околните звуци – улавяйки най-красивите моменти още по-точно.

Още нови функции

Това не е краят на иновативните решения и допълнения! Камерата се отличава с използването на редица подобрения, които гарантират комбинация от функционалност и удобство. Функцията за предварително записване ви позволява да записвате 15- или 30-секундни клипове назад, така че да не пропуснете нищо важно. Режимът Loop Recording ви позволява да зададете презаписване на файлове, ако искате да се грижите за свободното медийно пространство по-ефективно. Гласовият контрол 2.0 осигурява удобен гласов контрол и подобрени функции за Wi-Fi трансфер до 50% по-бързо предаване в сравнение с X2.

Редактирането е по-лесно от всякога

Подгответе съдържание за публикуване от приложението Insta360. Алгоритмите му за редактиране на AI ще коригират всички параметри и стилове според вашите изисквания за нула време. Изберете различни ефекти в Shot Lab, за да намерите нещо по ваш вкус. Има и режим Photo Animator, с който ще трансформирате статичен 360° кадър в гладка кинематографична анимация.

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Insta360 X3 3rd Person Bundle”