FPV очила DJI FPV Experience Combo

Пресъздайте своя FPV свят

Дигиталната FPV система на DJI е създадена и предназначена за любители и професионални пилоти на дронове. Тя се състои от FPV Air Unit модул, FPV камера, FPV Goggles и FPV дистанционно управление. Дигиталната FPV система работи със супер ниска латентност, голям обхват на действие, разполага с яркък HD дисплей и всичко това осигурява едно незабравимо FPV преживяване.

Нова ера при FPV състезанията с дронове

Дигиталната FPV система на DJI разполага с нисколатентна HD FPV технология за предаване (DJI HDL FPV Transmission). Тази интелигентна технология е създадена, за да предостави на пилотите незабравино FPV изживяване. Пилотите не само могат да се летят по-плавно с латентност от порядъка на 28 ms, но също така могат да се насладят на кристално чиста картина, докато се състезават.

FPV Goggles: 720p резолюция на видеото със 120 кадъра в секунда

FPV Air Unit модул: HD поточен видео сигнал с ниска латентност

FPV Дистанционно управление: възможност за управление на далечни разстояния

720p/120fps поточен видео сигнал

HDL FPV Transmission технологията на DJI осигурява реалновременно видео предаване с 720p резолюция и 120 кадъра в секунда, 28 ms латентност и разстояние на предаване до 4km.

Цифрово предаване срещу смущения

HDL FPV Transmission технологията на DJI използва система за двустранна комуникация, за да стабилизира сигнала между компонентите на системата, позволявайки на пилотите по-голяма гъвкавост при полети над специфични райони.

Ниска латентност – 28ms

HDL FPV Transmission технологията на DJI надминава всички други FPV системи, предоставяйки на пилотите латентност от само 28ms, като същевременно се отличава със зашеметяващ HD дисплей.

Интелигентни FPV състезания

Като решение за видео предаване с висока интеграция, системата DJI Digital FPV е оборудвана с интелигентни компоненти и аксесоари, спестявайки на пилотите време и пари за закупуване на всеки модул поотделно. Вграденият приемник и лесният за използване контролер на полета правят монтажа на системата изключително лесен. Всеки компонент е създаден да работи веднага след активиране и запаметява първоначалното свързване с други компоненти, като елиминира нуждата от сдвояване на модули или настройване на параметри преди всеки полет.

DJI FPV Goggles

Високо качество на видеото с ниска латентност

DJI FPV Goggles разполага с DJI HDL FPV Transmission технология, която предоставя на пилотите забележително видео с HD езолюция едновременно и на двата вградени екрана. Пилотите вече могат да се наслаждават на невероятното качество на изображението и почти неуловино забавяне на сигнала.

Предаване на видео с 720p@120fps в реално време

DJI FPV Goggles визуализира и записва видео с резолюция 720p и 120 кадъра в секунда. Благодарение на свръх ниската латентност при предаване, с DJI FPV Goggles Вие наистина ще се почувствате, че летите.

Незабавен Playback

Всички записани върху microSD картата на DJI FPV Goggles видеа могат да бъдат гледани на момента през очилата.

Излъчване на живо

Пилотите могат да споделят това, което виждат с други DJI FPV Goggles, ако очилата са настроени на режим Audience. По този начин и пилотите, и зрителите ще виждат една и съща картина едновременно.

Съвместимост с аналогов тип видео предаване

Дигиталната FPV система на DJI може да работи и с аналогов видео сигнал, като позволява на потребителите да превключват между аналогово и цифрово предаване на видеото.

По-добра видимост при по-лош сигнал

В режим Focus, когато сигналът се влоши, по-голямата част от bitstream-а се поставя в центъра на кадъра на поточното видеото, за да се осигури по-добро FPV изживяване.

Иновативен дизайн

DJI FPV Goggles са проектирани да бъдат леки и удобни, като в същото време разполагат с невероятни характеристики. Това включва четири антени, които осигуряват по-стабилно видео предаване, два екрана с висока резолюция и два удобни бутонa за настройка на каналите.

Ненасочени антени

DJI FPV Goggles разполага с четири ненасочени антени, които поддържат сигнали с поляризация обратно по часовниковата стрелка, заздравявайки сигнала за комуникация между DJI FPV Goggles, дистанционното управление и Air Unit.

Удобно управление на каналите

Двата удобни за използване бутона за изобр на канал позволяват на пилотите и зрителите да сменят честотните канали лесно и бързо.

Удобен дизайн

Модерният дизайн прави DJI FPV Goggles удобни за употреба, дори и от хора, които носят очила. Също така DJI предлага и специални диоптрични лещи за потребителите с проблемно зрение.

DJI FPV Air Unit модул

8 канала, 8 дрона

Системата HDL FPV Transmission и DJI FPV Air Unit модула разполагат с осем честотни канала, които позволяват едновременно пилотиране на осем дрона. Всеки пилот има свой собствен канал, като това помага за намаляването интерференцията и подобрява FPV изживяването на всеки пилот.

1080p видеозапис по време на полет

DJI FPV Air Unit записва видео с резолюция 1080p и 60 кадъра в секунда по време на полет

Вграден приемник за дистанционно управление

DJI FPV Air Unit разполага с вграден приемник за DJI FPV дистанционното управление, като по този начин спестява средства на пилотите и позволява по-бързо пускане на системата преди полет.

Ненасочени антени

DJI FPV Air Unit разполага с две ненасочени антени, които се използват за изпращане и получаване на сигнал едновременно, като по този начин осигуряват по-добра и стабилна свързаност.

DJI FPV Дистанционно управление

Интегрирано управление

DJI FPV Дистанционно управление се свързва бързо към DJI FPV Air Unit модула и DJI FPV Goggles. В допълнение към това батерията с голям капацитет осигурява повече време на работа и по-рядко зареждане.

Интегрирана система

Closed-loop софтуерът на DJI FPV дистанционното управление позволява на пилотите да променят настройките на DJI FPV Goggles, DJI FPV Air Unit и DJI FPV камерата от разстояние, като осигурява сигурност и намалява появата на грешки .

Създаден за потребителя

С лесни за регулиране джойстици и ергономичен дизайн, позволяващ по-добър захват, DJI FPV дистанционното управление е лесно за употреба и допринася за незабравимото FPV реживяване.

Ниска латентност – 7ms

Латентността между DJI FPV Air Unit и DJI FPV дистанционното управление е едва 7 ms. Това позволява на пилотите да изпращат команди по-бързо и да изпълняват трудни въздушни каскади.

Управление до 4km

Дистанционното управление постига до 4км обхват на управлението и благодарение на ниската си латентност позвоялва пилотите да се потопят в света на професионалните FPV дронове.

DJI FPV камера

Динамично заснемане

DJI FPV камерата разполага със 150° широкоъгълен обектив, предоставящ на пилота по-добра видимост на терена по време на полет. Пилотите могат да избират измежду три режима на работа на камерата според терена и начина на летене. Камерата дава възможност за настройка на яркостта и интензитета на цветовете, за да се постигне чисто и ясно изображение.

Стандартен режим

Стандартният режим намалява загубата на цвят и запазва детайлите, подобрявайки качеството на изображението през деня.

Състезателен режим

Състезателният режим е подходящ за повечето състезателни терени, като прави изображението по-ярко и с наситени цветове, което от своя страна помага на пилотите да различават ярко оцветени препятствия и обекти по терена.

Режим LED

Режимът LED увеличава наситеността на цветовете на LED светлините и намалява шума по време на нощни състезания, което позволява на пилотите лесно да следят за местоположението на дроновете си.

DJI Digital FPV System
DJI FPV Goggles
Тегло Приблиз. 415гр. с лента за глава и антени
Размери
 • 202 × 126 × 110 mm (с антени)
 • 184 × 122 × 110 mm (без антени)
Размер на екрана 2″ × 2
Резолюция на екрана 1440 × 810 (единичен екран)
Screen Renew Rate 120 Hz
Честота на предаване 5.725-5.850 GHz
Мощност на предавателя (EIRP)
 • FCC/MIC: <30 dBm;
 • CE: <14 dBm;
 • SRRC: <19 dBm.
Режим при предаване на живо
 • Режим с ниска латентност (720p / 120fps);
 • Режим с високо качество на предаване (720p / 60fps).
Видео формат MP4 (видео формат: H.264)
Поддържан видео формат при възпроизвеждане MP4, MOV, MKV (Видео формат H.264; Аудио формат: AAC-LC, AAC-HE, AC-3, MP3)
Работна температура 0°C до 40°C
Входяща мощност 7.4 – 17.6 V
FOV
 • Регулируем от 30° до 54°;
 • Регулируем размер на изображението от 50% – 100%.
Интерупилярно разстояние 58 – 70 mm
Батерия 6.6V – 21.75V външна батерия, обща консумация на енергия 7W
Поддържани карти за съхранение microSD карта с капацитет до 128GB
DJI FPV камера
Сензор 1/3.2” CMOS; Ефективни пиксели: 4 M
Обектив 2.1 mm, f/2.1
Затвор Rolling shutter
ISO 100 – 25600
FOV 150°(D); 122°(H); 93°(V)
Размери 22.1 × 21.1 × 20.1 mm
Тегло 8.2 грама
Интелигентна батерия за дистанционно управление (WM37-4920 mAh-7.6V)
Батерия LiPo 2S
Капацитет 4920 mAh
Напрежение 7.6 V
Мощност 37.39 Wh
DJI FPV Air Unit
Тегло
 • Air Unit (с камера): 45.8 грама;
 • Антени (MMCX elbow, всяка една): 3.9 грама.
Размери
 • Air Unit: 44 × 37.8 × 14.4 mm;
 • Камера: 27.4×21.1×20.1 mm;
 • Коаксиален кабел: 100 mm.
Работна честота 5.725-5.850 GHz
Мощност на предавателя (EIRP)
 • Режим с ниска латентност (720p/120fps) <28 ms;
 • CE: <14 dBm.
Минимална латентност
 • Режим с ниска латентност (720p/120fps): <28 ms;
 • Режим с високо качество на предаване (720p/60fps): <40 ms.
Макс. разстояние при предаване
 • FCC/SRRC: <4 km;
 • CE: <0.7 km
Видео формат MP4 (видео формат: H.264; аудио формат: ACC-LC)
I / O интерфейс USB-C, MMCX, 3-в-1 порт, microSD слот
Поддържана система за управление на полета DJI FPV Air Unit е съвместим само с полетни контролери, които поддържат Betaflight.
Обхват на работна температура 0° до 40°C
Входяща мощност 7.4-17.6 V, около 4-9 W
Канали 8
Информ. за каналите FCC:

 • Channel 1: 5660
 • Channel 2: 5695
 • Channel 3: 5735
 • Channel 4: 5770
 • Channel 5: 5805
 • Channel 6: 5878
 • Channel 7: 5914
 • Channel 8: 5839

CE/SRRC:

 • Channel 1: 5735
 • Channel 2: 5770
 • Channel 3: 5805
 • Channel 8: 5839

MIC

 • Channel 1: 5660
 • Channel 2: 5700
 • Channel 8: 5745
DJI FPV дистанционно управление
Тегло 765 грама
Работна честота 5.725-5.850 GHz
Макс. разстояние на предаване (безпрепятствено и без смущения) FCC/SRRC: 4 km; CE: 0.7 km
Мощност на предавателя (EIRP) FCC: <30 dBm; CE: <14dBm; SRRC:<19dBm
Работен ток / напрежение 0.6 A @ 7.6 V
Работна температура 0° до 40°C
Температура за зареждане 5° до 40°C
brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FPV очила DJI FPV Experience Combo”