FPV Дрон Defender 25 4S HD

След 2 години с много успешната серия ProTek, iFlight продължава да се стреми към по-добро летателно изживяване и производителност със следващата предстояща иновативна стъпка. Нека се запознаем с Defender25.

Свръхлек и лесен за управление

С тегло под 249 g, Defender25 не изисква регистрация в повечето страни. Компактният и лек дизайн го прави лесен за пренасяне и съхранение. Това ще бъде вашият най-добър приятел за пътуване, за да предефинирате вашето FPV приключение.

Малък, но мощен

Вградените 2,5-инчови предпазители на витлата са проектирани за смело летене. Ще изпитате напълно нова творческа свобода докато летите, когато и където и да е. Издръжливата шприцована рамка не само предотвратява повреди на двигателите или витлата, но също така предпазва средата и хората около Вас от малки грешки при полет.

4K стабилизирано видео със 155° ултраширок ъгъл

Оборудван с най-новата технология от DJI, предавателната система O3 Air Unit HD. Defender25 поддържа 4K видео и заснема до кадри с до 155° супер широк FOV за зашеметяващи визуализации. В допълнение цветният режим D-Cinelike предоставя по-голяма творческа свобода за градиране на цветовете, което ви позволява да редактирате и коригирате вашите кадри.

Добавена е и специална стойка на камерата за обиране на вибрациите, за да бъдат необработените ви кадри възможно най-гладки.

Защитена батерия с бързо освобождаване

Нова иновативна батерия с бързо освобождаване и адаптер за зареждане, за да бъде всичко възможно най-лесно. Defender25 идва със стандартна батерия 4S 550mAh. Батерията Endurance 900mAh е опция.

Вградени високопроизводителни антени за видео и приемник

Крачета за излитане в сложна среда

Безброй лесни за използване функции ви позволяват да започнете да летите веднага: 

1) Предварителна настроен Turtle Mode

2) Защитен конектор за батерия XT30 с филтър против искри

3) Двигатели със стрелки за посока

4) Перки с лесен монтаж

5) Всички портове и бутони са лесни за достъп

6) Стойка за мини камера (Naked GoPro, Insta360 и др.)

brands

1 review for FPV Дрон Defender 25 4S HD

There are no reviews yet.

Be the first to review “FPV Дрон Defender 25 4S HD”