FPV антена Lumenier AXII 2 Long Range 5.8GHz Antenna (LHCP)

Известно е, че Lumenier AXII е най-гъвкавата и най-ефективната антенна линия за FPV днес. Lumenier успя да подобри най-доброто и да го направи още по-добър!

Подобрени функции

  • Значително подобрен обхват с по-високо усилване (2.2dBic усилване)
  • По-широка честотна лента (5,3-6,2 GHz)
  • По-чист сигнал и по-добро отхвърляне на смущения
  • По-издръжлив – подобрен корпус, отлят под налягане
  • Практически перфектно аксиално съотношение

Докато почти всеки аспект на AXII 2 беше подобрен, размерът и теглото успяха да останат същите. AXII 2 все още е една от най-малките и най-леките кръгли поляризирани антени на пазара, идеална както за леки състезателни конструкции, така и за свободни четириколки.

AXII 2 се предлага в много видове конектори като SMA, MMCX, U.FL, Stubby SMA и Long SMA. Прецизното инженерство е дало на тази антена практически перфектно аксиално съотношение 1,0, което води до истинска кръговост. На всичкото отгоре, AXII 2 има невероятно максимално усилване от 2.2dBic, истинско надграждане спрямо оригиналния AXII.

Супер твърд

Антените понасят много злоупотреби, особено когато са поставени на четворка. Здравият корпус на антената на AXII 2 е направен от нов инжектиран поликарбонат и е заварен чрез ултразвук. Това значително подобри издръжливостта на корпуса AXII. Полутвърдият кабел RG402 с дължина 125 мм позволява 90 или повече градуса свобода. Връзката SMA е подсилена с метална яка, притисната към основата за допълнителна опора.

Забележка: Когато инсталирате, закрепете антената през SMA конектора, не усуквайте капачката.

Поляризация

  • Ляв кръг (LHCP)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FPV антена Lumenier AXII 2 Long Range 5.8GHz Antenna (LHCP)”