Фенер Superfire A3-S 1100lm, 200м, авариен чук

Мини фенерче за специални задачи

Supfire A10 е компактен LED фенер с висока яркост от 1100 лумена и обхват от 100-200 метра. Фенерчето има специално приспособление за счупване на стъклото на гърба. Устройството е направено от здрава алуминиева сплав, използвана в авиационната индустрия. Благодарение на малкия размер 145 мм х 25 мм х 27 мм, фенерчето се побира в джоб, раница, портмоне и дори саше.

Бързо зареждане с микро USB

Фенерчето се захранва от една батерия 18650 (включена в комплекта). Батерията може да се зарежда бързо с помощта на микро USB порта, така че не е необходимо да изваждате батерията от фенерчето. Когато използвате фенерчето, състоянието на батерията се обозначава с LED подсветка: зелено означава, че нивото на батерията е достатъчно; червен цвят показва, че батерията се нуждае от презареждане.

Висока яркост

Фенерчето свети с яркост 1100 лумена при 10 вата, осигурява силна светлина и има дълъг живот. Фенерчето има 5 режима на осветление. 3 режима се използват за контролиране на яркостта (висока, средна, ниска), а другите два се използват за включване на строб светлина или SOS. Използвайте превключвателя на фенерчето, за да превключвате между режимите.

Функционалност

Фенерчето е устойчиво на пръски, така че лесно можем да го използваме дори при трудни метеорологични условия, а специалните вентилационни отвори осигуряват адекватно разсейване на топлината. Отзад има отвор за закрепване на каишката, както и уред с остър връх за чупене на стъкло, което може да бъде полезно в кризисна ситуация на пътя. Устройството има и защита срещу прекомерно разреждане на батерията. Устройството има и дръжка, която ви позволява да прикрепите фенерчето към шапка или друго място.
brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фенер Superfire A3-S 1100lm, 200м, авариен чук”