ESC + FC Beast STD F7 45A AIO (MPU6000) 30.5×30.5

Това е нашата нова серия iFlight BEAST AIO FC за вашата най-добра конструкция. Доказателство за бъдещето “всичко в едно” FC за засилване на играта и създаване на повече място за бъдеща разработка на фърмуера за полети като Betaflight, Emuflight и т.н. Лек, минимален размер, минимална работа. Това може да се постигне само чрез използване на BGA чипсети вместо обикновени QFP (голям размер) MCU и ултра мощни Mosfets за почти всяка сборка. Запояйте проводниците на двигателя и да тръгваме! DJI Plug&Play щепсел и толкова много UART, повечето хора дори не биха ги използвали всички. Съвместим с цифров и аналогов FPV, бордов барометър за възможни полети на дълги разстояния и много други. Отприщи звяра!

Напомняне за безопасност:

DJI plug&play портът няма регулатор на напрежението (BEC) и преминава през VBAT. Caddx Vista достига до 26.4V (6S), DJI Air Unit достига до 17.6V (4S). Уверете се, че не включвате директно вашия DJI Air Unit, когато летите с 6S, защото това ще го изпържи!

Малките двигатели 4S обикновено трябва да се нуждаят от допълнителен кондензатор от най-малко 16V/220uF, за 6S достигат до 35V или дори 50V. По-големите двигатели имат по-голямо потребление на ток, по-високи пикове на напрежението и по-сериозно обратно ЕМП (спиране на двигателя, работи като генератор). Уверете се, че сте добавили достатъчно големи или дори по-големи кондензатори с нисък ESR на подложката на батерията AIO или на вашия акумулатор, колкото по-агресивните двигатели летите. В опаковката има избор от кондензатори, но никога не е лоша идея да се погрижите да защитите платката си. По-малките платки имат по-малък капацитет, който трябва да се покрие с външни кондензатори, няма как да се заобиколи.

*Барометър може да се използва само с Betaflight 4.3.0 и по-нова версия!

 

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESC + FC Beast STD F7 45A AIO (MPU6000) 30.5×30.5”