Дрон Xiaomi Fimi A3

Прочетете нашето ревю на дрон XIAOMI FIMI A3 ТУК.

Дронът Xiaomi Fimi A3 осигурява невероятни изживявания на пилотите благодарение на страхотните висококачествени кадри и предаване в реално време, което ви предлага съвсем нов поглед над нещата. Комбинираната 3-осна стабилизация изглажда полетите, за да улавяте всеки момент с професионална Full HD резолюция. Иновативният дизайн на дрона ви позволява да го персонализирате по свой вкус. С полетно време до приблизително 25 минути и обхват на управление 1км, възможностите са безкрайни.

Оборудван с GPS-GLONASS двубандов модул, трето поколение алгоритъм за контрол на полетите с мощна Cortex M7 платформа, дронът Xiaomi Fimi A3 е с мощни полетни характеристики и свръх бърза отзивчивост при подаване на команда.

Включете дрона и излетете. Опростения дизайн на дрона ви позволява да сте готови за полети до 1 минута, за да сте сигурни, че няма да изпуснете важен момент. Дали ще полетите ви са FPV (предаване в реално време), за да разгледате средата около вас, или с фотографска цел – това зависи изцяло от вас.

Не са нужни никакви предварителни връзки с устройства, приложения или сложни настройки като цяло. Просто включете дрона и летете.

Дронът осигурява невероятно 5.8Ghz FPV предаване на живо, на което можете да се насладите дори в спортен режим, а мощната полетна система ви дава възможността да станете пълни професионалисти.

Перките на дрона са с изключително аеродинамичен дизайн, безчетковите мотори са с невероятна мощност, което ви осигурява страхотни полети.

Триклетъчната 2000mAh Li-Po батерия ви предлага дълги полети, с които да улавяте всеки момент.

Дронът е оборудван с комплексни 3-осни стабилизатори, благодарение на които имате възможността да заснемате висококачествени стабилни изображения на професионално ниво. Fimi A3 изглажда кадрите, за да може да уловите всеки детайл с невероятна прецизност. С 1080P HD заснемане и широкоъгълния обектив запазвате всеки важен момент.

2-осните механични и 3-осните електронни стабилизатори позволяват на дрона да заснема стабилни и гладки видеа със завидно качество. Камерата е се захранва от Ambarella ISP процесор и Sony CMOS сензор, които, комбинирани, извеждат прецизността на преден план.

Дистанционното управление на дрон Xiaomi Fimi A3 е оборувдано с вграден LCD екран, на който можете да следите всичко, което дронът вижда. Вградения DVR записва всеки момент. Ергономичният дизайн прави дистанционното управление невероятно удобно, а опростеният дизайн прави полетите лесни.

Летете спокойно с дрона Xiaomi Fimi A3 благодарение на разнообразието от вградени защитни механизми, с които дронът реагира светкавично при необходимост. Защитите при ниско ниво на батерия и загуба на сигнал карат дрона автоматично да се върне при вас, за да избегнете потенциални усложнения по време на полет. Автоматичното зависване в зона без полет спира дрона на едно място във въздуха, което ви дава време да реагирате и да обърнете курса.

 

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

1 review for Дрон Xiaomi Fimi A3

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрон Xiaomi Fimi A3”