Дрон с камера SYMA X23W

Syma са световноизвестни производители, признати вече и от професионалистите. Syma X23W е нов модел към голямото семейство на мини дроновете, оборудван с FPV камера с резолюция до 720р. Това е перфектен изобр за всички, който търси универсален дрон за всяко място и всякакви условия. Ниското тегло и малките размери ви позволяват да взимате дрона Syma X23W навсякъде с вас.

 

 

Дронът Syma X23W е с 6-осна стабилизираща система (жироскоп), която осигурява страхотна маневреност. Дори начинаещи в пилотирането биха се справяли добре с този дрон. 3D режимът на дрона позволява на всеки да прави различни трикове по опростен начин. Можете автоматично да накарате дрона да излети или кацне с едно натискане на бутон.

 

Цялостният дизайн и висококачествените материали, от който дронът е изграден, го правят удароустойчив. Рамената са силно издръжливи благодарение на гъвкавия материал, с който са разработени. Дронът е чудесно решение както са полети на закрито, така и полети навън благодарение на издръжливостта на вятър.

 

Освен за външния вид, LED диодите имат и много важна функция. Благодарение на тях можете да летите през нощта, без да се притеснявате, че може да изпуснете дрона от поглед. Управлението на самия дрон е стабилно и надеждно заради вградената 2.4GHz технология, която също ви позволява да летите с вашите приятели без да се притеснявате от смущения на сигнала.

 

 

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

1 review for Дрон с камера SYMA X23W

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрон с камера SYMA X23W”