Дрон с камера Syma X22W

КОНТРОЛ ОТ ПРИЛОЖЕНИЕТО

С уникалната функция за управление от приложението можете да се насладите на различни видове дистанционно управление.

FPV предаване на картина от камерата в реално време

Погледнете света от високо и се насладете на пейзажите с FPV предаването на живо.

 

ПЛАН НА ПОЛЕТА

Отворете приложението “Syma FLY” и въведете плана за полета. Просто начертайте маршрут на екрана и Syma X22W ще се движи автоматично по него.

АВТОМАТИЧНО ПОДДЪРЖАНЕ НА ВИСОЧИНАТА – БАРОМЕТЪР

Усъвършенстваният барометър, вграден в Syma X22W, позва на дрона да зависне на една височина автоматично, дори да пуснете ръце от дистанционното. Това помага изключително много за лесно и интуитивно управление.

 

РЕЖИМ HEADLESS

В режим без глава, операторът не трябва да следи постоянно посоката на предницата на дрона, а той просто трябва да управлява дрона в съответствие с посоката на дистанционното управление.

ПРЕВЪРТАНИЯ

Освен движение нагоре и надолу, назад и напред, наляво и надясно, дронът може и да прави лупинги на 360 градуса.

480P WIFI КАМЕРА

Квадрокоптерът е оборудван с 480P WIFI камера, която ви позволява да управлявате дрона по-лесно. Насладете се на снимки и видеа от полетите Ви.

ИНОВАТИВНО ПРИЛОЖЕНИЕ SYMA FLY

SYMA предефинира летенето. Сега можете да използвате мобилния си телефон, за да управлявате своя дрон. Функциите за управление са много по-удобни. Като инсталирате приложението “SYMA FLY” на мобилния си телефон можете да се насладете на специалната функция, която SYMA ви предлага. “SYMA FLY” има не само забележителен интерфейс, но също така и функции като излитане/кацане с един клавиш, стартиране/стоп с един клавиш, следене на маршрут и т.н. Можете да се насладите на просто и лесно изживяване при летене със “SYMA FLY” .

БАТЕРИЯ С ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ

С новата високоенергийна клетка и усъвършенствана система за управление на батерията, батерията може да предложи достатъчно мощност за дрона. Батерията трябва да се зарежда със зарядното устройство от комплекта, произведено от SYMA.

3.7V 400 MAH

Времето за зареждане е около 90 минути

Времето за полет е приблизително 6 минути и половина

Препоръчително е да използвате само кабела за зареждане от комплекта, за да гарантирате безопасността.

brands

1 review for Дрон с камера Syma X22W- бял

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрон с камера Syma X22W- бял”