Мини дрон Syma X20P

X20P е отличен избор за всички, които търсят модел предимно за развлекателни полети. Леката конструкция и малкия размер правят възможно да го вземете със себе си почти навсякъде! Дронът е много устойчив на падания и сблъсъци – всичко това благодарение на използваните висококачествени материали. Гъвкавият материал, от който са направени лопатките на ротора, ги прави много издръжливи, а рискът от счупване е незначителен. Благодарение на устойчивостта на вятър, моделът работи добре на закрито и на открито.

 

Syma X20W има 6-осна система за стабилизация (жироскоп)което прави машината пъргава и маневрена и в същото време много стабилна в полет. Функцията на задържане осигурява изключителна стабилност и лекота на управление, благодарение на което както начинаещите, така и по-напредналите пилоти ще почувстват радостта от полета с този модел.

Мощните LED диоди не само изглеждат привлекателно, но и осигуряват комфортен полет в тъмното. Управлението се осъществява с помощта на професионален и модерен 4-канален 2.4GHz предавател.

Headless режим 

Режимът прави дронът много по лесен за управление и винаги ще следва командата от дистанционното.

360 градусови лупинги и превъртания

Лесно излитане и кацане

Лесно излитане и кацане само с с един бутон на дистанционното управление. Syma прави всичко по лесно!

Батерия с голям капацитет

С новата високоенергийна клетка и усъвършенствана система за управление на батерията, тя може да предложи достатъчно мощност.

Color

Черен

brands

1 review for Мини дрон Syma X20P

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мини дрон Syma X20P”