Дрон Syma X20

 

Syma е световноизвестен и признат производител, когато става въпрос за дронове. Дронът Syma X20 е нов модел от мини дроновете им. Това е перфектно решение за всеки, който търси универсален дрон, който може да лети на всякакви места и условия. Ниското тегло и малките размери правят дрона лесен за пренасяне, за да е винаги с вас и готов за работа. Дронът Syma X20 е оборудван с 6-осна стабилизираща система (жироскоп), който спомага стабилността и маневреността на дрона по време на полет – дори начинаещите пилоти могат да се насладят максимално на този дрон. Вградената функция за 3D лупинги ви позволява да правите различни екстремни трикове, за да повишите адреналина по време на полетите. Дронът е и оборудван с функция за автоматично излитане и кацане, която е достъпна с натискане на един бутон.

Висококачествените материали, от които е изграден дрона, осигуряват невероятна издръжливост и удароустойчивост. Перките са много устойчиви заради гъвкавия материал, от които са изградени. Този модел дрон е перфектен както за полети на закрито, така и навън.

Ярките LED диоди освен че допълват самия дизайн на дрона – имат и много важна функция. Благодарение на тях можете постоянно да държите дрона под око, дори при ниска видимост.

 

 

За управлението на този дрон е осигурено висококачествено дистанционно управление с вградена 2.4GHz технология, което ви позволява да летите с приятелите си, без да се притеснявате от смущаване на сигналите. Опростеният дизайн и формата правят дистанционното управление на дрона невероятно лесно за използване и съответно пилотиране на дрона.

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрон Syma X20”