Дрон с камера Syma X5UW HD

ПРЕКРАСНА ВИЗИЯ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ

С този дрон можете да използвате камерата, за да заснемете гледка, която обикновена камера никога не е виждала на земята; системата за предаване на изображения в реално време ви предлага много по-удобно изживяване от въздуха.

720P WIFI КАМЕРА

X5UW е оборудван с HD камера, така че можете да правите снимки/видеоклипове, докато управлявате дрона, за да се насладите на удоволствието от летенето.

ПРИЛОЖЕНИЕТО SYMA GO ВИ ПРЕНАСЯ В НОВАТА ВЪЗДУШНА ЕРА

SYMA предефинира летенето. Сега можете да използвате мобилния си телефон, за да управлявате своя дрон. Функциите за управление са много по-удобни. Като инсталирате приложението “SYMA GO” на мобилния си телефон можете да се насладете на специалната функция, която SYMA ви предлага. “SYMA GO” има не само забележителен интерфейс, но също така и функции като излитане/кацане с един клавиш, стартиране/стоп с един клавиш, следене на маршрут и т.н. Можете да се насладите на просто и лесно изживяване при летене със “SYMA GO” .

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ

1. Включете дрона, индикаторът на камерата трябва да светне в зелено. В рамките на 20 секунди червената светлина ще мига бавно и камерата ще чака връзка със смартфон.
2. В този момент влезте в WiFi менюто на вашия смартфон. В списъка зс WiFi мрежи потърсете мрежа, наречена “FPV-WIFI-****” и се свържете с нея. След като връзката се установи е възможно да излезе съобщение, което казва, че няма интернет достъп към тази мрежа, задължително трябва да изберете, че искате да останете свързани въпреки това.
3. Отворете приложението SYMA GO, щракнете върху иконата “СТАРТ”, за да влезете в контролния интерфейс.

КОНТРОЛ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО

Уникалната функция за дистанционно управление чрез приложението позволява на потребителите да изпитат ново забавление от летенето. За да управлявате вашия дрон дори без дистанционно.

ПОЛЕТЕН ПЛАН

Отворете приложението “SYMA GO” и  нарисувайте своя полетен план. Просто начертайте маршрут на екрана, след което дронът ще бъде автоматично пилотиран по дадения път според вашия чертеж.

ДВОЙНА ЗАЩИТА

Защита от ниско напрежение: Когато четирите индикаторни светлини в долната част на дрона започнат да мигат, това означава, че батерията на дрона е слаба. В такъв момент, дронът ще стартира функцията за ограничаване на височината и ще се снижи до определена безопасна височина.
Защита от претоварване: Ако дронът срещне директен удар от чужд предмет, или е възпрепятстван, или ако остриетата не функционират, дронът ще премине в режим на защита от претоварване.

FPV ПРЕДАВАНЕ НА ИЗОБРАЖЕНИе В РЕАЛНО ВРЕМЕ

FPV означава “Изглед от първо лице”, което означава, че камерата, поставена  на дрона и излъчва видеото на живо към пилота на земята. Можете да гледате HD изображения/видеоклипове, направени от самолета.

ПОДДЪРЖАНЕ НА ВИСОЧИНАТА

След като използвате левия джойстик (ускорител), за да контролирате височината на дрона, пуснете левия джойстик и дронът ще зависне на тази височина, на която джойстикът е освободен.

РЕЖИМ Headless

В режим без глава, операторът не се съобразява на къде е насочена предницата на дрона, а той просто трябва да управлява дрона в съответствие с посоката на дистанционното управление.

ПОДСИЛЕНИ ПЕРКИ

Перките са произведени от изключително качествена пластмаса. В сравнение с обикновените перки, те са по-устойчиви на топлина и на износване.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВ КОРПУС

Изграден от ABS пластмаса; силна издръжливост,  добра устойчивост на падане, устойчива на износване.

 

Времето за зареждане е около 130 минути

Времето за полет е приблизително 7 минути

Препоръчително е да използвате само кабела за зареждане от комплекта, за да гарантирате безопасността.

БАТЕРИЯ С ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ

С нова високоенергийна клетка и усъвършенствана система за управление на батерията, той може да предложи достатъчно мощност за стабилен полет. Батерията трябва да се зарежда със зарядното устройство от комплекта, произведено от SYMA.

НЕЗАВИСИМИТЕ ESC ОСИГУРЯВАТ БЕЗПРОБЛЕМНО ЛЕТЕНЕ

Дронът използва ESC с вградени защити против прегряване и други повреди. Това завършва притесненията на пилота за двигателите.

brands

2 reviews for Дрон с камера Syma X5UW HD

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрон с камера Syma X5UW HD”