Дрон JJRC H31 водоустойчив

Допълнителни аксесоари и части:

Малки зъбни колела: 9Т комплект пластмасови, 9Т комплект метални
Батерия за дрона: ТУК
Зарядно за батерия: ТУК 
Зарядно за 4 батерии едновременно: ТУК
Зарядно за 5 батерии едновременно: ТУК

Разполага с три режима на полет: бавен, среден и спортен при който дрона става много бърз и маневрен.
Аларма за ниско ниво на батерията.
Лед диоди за нощни полети.
3D ФЛИП функция за изпълнение на лупинги и превъртания за по-забавна и атрактивна игра.
Изключително устойчив на удари и вода!

Дизайн

Дронът е изграден от висококачествена гъвкава пластмаса, която го прави удароустойчив. Вградените LED светлини Ви позволяват да летите по време на нощ без да се притеснявате, че може да изгубите дрона в тъмното.

Дистанционно Управление

Дистанционното управление е удобно и опростено. Идеално решение за начинаещи пилоти. 2.4GHz работната честота елиминира смущенията. Контролерът се захранва от 4 х АА батерии и е с вграден LCD екран.

Полетно изпълнение

Дронът JJRC H31 е много гъвкав и с бързи реакции по време на полет. Поради ниското тегло, не се препоръчва да летите при наличие на вятър. Дронът е водоустойчив, което Ви позволява да летите при дъждовни условия. Режимите на скорост Ви дават възможността да летите спокойно или да включите бърз режим и да видите дрона в пълния му потенциал. 3D лупингите правят полетите много по-интересни и екстремни.

Полетно Време и Обхват

Полетното време достига до прибл. 10 минути благодарение на 3.7V 400mAh батерия и цялостната оптимизация на самия дрон. Обхватът на полетите достига до прибл. 90 метра разстояние. Защитата при ниско ниво на батерията представлява светлинна индикация, която Ви сигнализира, че е най-добре да приземите дрона.

Удобно Решение

Дронът JJRC H31 е чудесно решение за начинаещи пилоти или пилоти, които просто искат да подобрят уменията си. 6-осният жироскоп стабилизира полетите, за да летите спокойно и да се наслаждавате на всяка секунда. Удароустойчив и водоустойчив, дронът е идеален за всеки.

ПРЕДЛАГАМЕ СЕРВИЗ НА ВСИЧКИ ДРОНОВЕ!

Color

Бял, Зелен

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрон JJRC H31 водоустойчив”