ДРОН DJI MINI 3 PRO (NO RC)

Fly Mini, Create Big

Забележително мини

Мини-размерът, мега-способен DJI Mini 3 Pro е точно толкова мощен, колкото и преносим. С тегло по-малко от 249 g и с подобрени функции за безопасност, той не само е лесен за регулиране, но е и най-безопасният в своята серия. [1] С 1/1,3-инчов сензор и функции от най-високо ниво, той предефинира какво означава да управляваш Mini.

Пълен с производителност

Mini 3 Pro има напълно нов външен вид, който е оптимизиран, за да извлечете повече от всеки полет. С по-големи витла, аеродинамичен наклон на тялото и мощна система за разпознаване на препятствия, рационализираният дизайн позволява увеличено време на полет и безопасност.

Преработеният кардан предлага по-широк обхват на въртене за снимки под нисък ъгъл и истинско вертикално снимане, позволявайки безкрайни творчески възможности. Всеки аспект на този фейслифт е внимателно обмислен, за да изведе Mini до невиждани досега висоти.

Сгънете и тръгнете

За създателите в движение безпроблемното използване е от ключово значение. С тегло по-малко от 249 g, Mini 3 Pro не изисква регистрация в повечето страни и региони. [1] Сгъваемият и компактен дизайн също така го прави лесен за носене със себе си при следващия ви поход, плажен ден или импровизиран уикенд. Бъдете готови да заснемете спиращи дъха кадри, когато ви дойде вдъхновението.

 

Дълго полетно време

Снимайте и изследвайте повече от заобикалящата ви среда с удължено време на полет до 34 минути. Интелигентна полетна батерия на DJI Mini 3 Pro е изключително лек и има достатъчно мощност, за да покрие вашите нужди от въздушна фотография. [2]

 

Летете през деня и през нощта

Уловете изтънчеността на светлината и сенките, докато се отправяте на еднодневна екскурзия.
Снимайте с яснота и по-малко шум с настъпването на вечерта.
Насладете се на момента, останете верни на творческия си процес и се доверете на Mini 3 Pro да улови вашия свят.

Професионално представяне

DJI Mini 3 Pro е изключителен в широк спектър от условия на осветление, така че винаги можете да сте готови да творите. 1/1,3-инчовият CMOS сензор разполага с двойно естествено ISO и поддържа директно извеждане на HDR кадри. [3] Всяко изображение е обогатено с по-висок динамичен обхват, за да се разкрият повече детайли в светли и сенки.

Насладете се на изключителни стандарти за въздушна фотография с по-големи 2,4 μm пиксели и съотношение на блендата f/1,7. С повече налична светлина вашите изображения ще изглеждат реалистични дори в сцени с ниска осветеност.

Въздушна фотография
Направено правилно

Издигнете съдържанието си на следващото ниво със зашеметяващо 4K HDR видео [3] и 48MP RAW снимки. Възхищавайте се на богатата яснота на всяко изображение, дори когато увеличавате. Или забавете нещата, когато светът стане забързан с драматично забавено видео 1080p/120fps.

Цветове извън всякакви граници

Режимът D-Cinelike Color предоставя повече визуална информация, предлагайки ви по-богати цветови възможности и повече гъвкавост при редактиране.

Спокойствие, докато летите

Летете с увереност, докато навигирате в небето. DJI Mini 3 Pro е напълно модернизиран, за да поддържа активно разпознаване на препятствия и стабилно видео предаване.

Трипосочно засичане на препятствия

DJI Mini 3 Pro е най-безопасният ни Mini до момента. Снабден със сензори с двойно виждане напред, назад и надолу и изцяло нов дизайн на самолета, той предлага по-широк обхват на сензори и подобрена безопасност.

Споменахме ли APAS 4.0?

Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) [4] открива обекти в траекторията на полета на дрона в реално време. Това позволява на DJI Mini 3 Pro да избягва препятствия, дори в сложни среди.

Яснота и стабилност
От града до долината

DJI Mini 3 Pro може да се похвали с водеща система за видео предаване в DJI O3.
Той осигурява 1080p/30fps предаване на живо на разстояния до 12 км. [5] От гледки към града до приключения на открито, винаги летете с ясна и надеждна емисия на живо.

Насладете се на плавно летене и отзивчив контрол с дистанционното управление DJI RC-N1 или новия DJI RC. И двата контролера предлагат максимален битрейт на видео от 18 Mbps, доставян при ултра ниска латентност от 120 ms.

 

Незабавно споделяне

Снимайте незабравимо съдържание и незабавно споделете вашето приключение в движение. DJI Mini 3 Pro предлага широка гама от интелигентни функции, така че можете да добавите спиращи шоуто моменти и творчески усет към всяко видео.

Вертикални кадри?! Няма проблем!

Нека опитаме това отново в портрет. Бързо превключвайте между пейзаж и портрет само с едно докосване. Реконструираният кардан на камерата се върти на 90°, така че не е нужно да правите компромис с качеството на изображението. Истинското вертикално снимане ви дава подробни снимки, незабавно готови за социални медии.

MasterShots

MasterShots е истинска промяна в играта за всеки начинаещ въздушен фотограф. Просто изберете своя обект и Mini 3 Pro ще изпълни поредица от професионални маневри, генерирайки след това кратко кинематографично видео. Има добра причина това да е любимо на феновете.

FocusTrack

Намерете творчески начини да следвате обекта си с FocusTrack. Пакетът включва ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 и Point of Interest 3.0, три мощни инструмента за разказване на истории.

Hyperlapse

Ускорете времето само с няколко докосвания, като създадете поразителен хиперлапс или таймлапс видео. Снимайте движещ се трафик или търкалящи се облаци и внесете драма във вашите видеоклипове.

Digital Zoom

Приближете се до обекта си с 4x цифрово увеличение. Това ви позволява да заснемате сцени, без да ги безпокоите, и да правите снимки отдалеч.

Панорама

Уловете всеки пейзаж с широкоъгълни, 180°, вертикални и сферични панорамни снимки.

QuickTransfer

Незабавно готов да споделите вашите творения, Mini 3 Pro поддържа високоскоростни Wi-Fi изтегляния със скорост до 30 Mbps.

Извлечете още повече от своя другар Mini 3 PRO

Разгледайте всичките аксесоари и комбо варианти на Мини 3, получете дори повече.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРОН DJI MINI 3 PRO (NO RC)”