DJI Avata Pro-View Combo

DJI Avata

Born to Fly

Открийте свободата, която идва от въздуха

Небето е Вашата площадка

Когато комбинирате дрон DJI Avata с очилата и motion контролерът, полетът става достъпен за всички.[1] Уловете тръпката от пълното потапяне с ненадмината безопасност и контрол. Бъдете спонтанни и уловете света около Вас. Някои от нас са родени да летят.

DJI Avata – там където ловкостта среща издръжливостта

Компактен и лек, дрон DJI Avata е пъргав в тесни пространства. Всеки аспект от неговия дизайн е създаден, за да бъдете смели. Вградените предпазители за пропелери означава, че ако DJI Avata влезе в контакт с предмет, той може да отскочи назад и да остане във въздуха и ще продължи да лети.

DJI Avata

DJI Goggles 2 – Заемете на пилотското място

Насладете се на комфорт и удобство от следващо ниво с DJI Goggles 2.Сега по-малък, по-лек и оборудван с Micro-OLED екрани за кристално ясно изображение по време на полет. DJI Avata също поддържа DJI FVP Goggles V2.[1]

DJI Avata

DJI Motion контролер[1] – Усетете полета

С DJI Motion контролерът интуитивният полет е във Вашите ръце.[1] Натиснете спусъка и се изстреляйте напред или вземете завоя само с едно завъртане на китката си. Контролите са лесни за използване и осигуряват напълно уникален начин за полет.

DJI Avata

Епичните движения заслужават епични кадри

Пробив във FPV визуализациите

DJI Avata

155° Super-Wide FOV

Повечето дронове с камери предлагат 84° FOV.[7] DJI Avata издига нивото с своя супер широк 155° FOV. Това разширено поле на видимост е по-близо до това, което виждаме със собствените си очи.

Плавно заснемане

Поддържайте кадрите си стабилни, докато се гмуркате или скачате от високо с RockSteady 2.0 и HorizonSteady.[8] Тези водещи технологии отварят нов свят с кинематографски възможностти, като намаляват трептенето на камерата и осигуряват плавно Ultra-HD видео.

RockSteady 2.0

RockSteady активно намалява трептенето на камерата в реално време.

HorizonSteady

HorizonSteady заключва Вашите кадри за кинематографични ефекти.

Бързо редактиране

Потопете се в свят от цветове, когато снимате в D-Cinelike color режим. Направете Вашите кадри хитови с усъвършенстваното градиране на цветовете

Преносим и готов за приключения

DJI Avata приема нов иновативен дизайн, който е направен с мисъл за удобство. Той е по-лек, компактен и лесен за носене.

DJI Avata

Бъдете смели. Летете далеч

DJI Avata е изключително здрав, така че можете да сте смели, когато работите с него. Издръжливата рамка намалява риска от повреда, като Ви осигурява повече спокойствие. Новият канален аеродинамичен дизайн оптимизира енергийната ефективност, позволявайки впечатляващо време на полет до 18 минути.[9]

DJI Avata

Летете и изследвайте

Преоткрийте заобикалящата Ви среда с пълна свобода и намерете невероятни начини за заснемане на видео. Гъвкавостта на DJI Avata в различни сценарии отваря свят от творчески възможности.

Летете там, където другите не могат

Заснемайте наистина уникални кадри, докато летите между клони, под мостове и през коридори, снимайте на места, които до скоро бяха недостъпни.

Turtle режим

Ако DJI Avata падне по гръб, активирайте режим Turtle с няколко лесни докосвания и гледайте как се връща в действие.

Увереност, която е родена от безопасност

DJI Avata

Долна система за отчитане на препятствия

DJI Avata

В допълнение към вградения предпазител на пропелерите, дрон DJI Avata разполага с долно бинокулярно зрение и ToF инфрачервено отчитане за още по-голяма безопасност. Тези сензори засичат препятствия отдолу и позволяват на DJI Avata да изпълнява действия на ниска надморска височина или при закрит полет.[10]

Кой каза, че безопасността не е забавна?

Насладете се на изживяването с по-малко безпокойство при полет. Бутонът за аварийно спиране на контролера за движение Ви позволява да спрете на време, само с натискането на един бутон. А с поддръжката на RTH получавате допълнителна защита, когато батерията е изтощена или сигналът пада навън.

Полет на ниска височина

Изпробвайте полета на ниска надморска височина на DJI Avata и безопасно се плъзнете в близост до земята[11] Всичко това, комбинирано със суперширокия FOV, създава вълнуваща и единствена по рода си перспектива.

Спиране и кръжене

Докоснете бутона за аварийно спиране, ако попаднете в ситуация, която изисква рязко спиране. Дрон DJI Avata ще кръжи на място с цел намаляване на риска от потенциални аварии.

Трансмисия на която можете да разчитате

DJI Avata

DJI Avata разполага с водещо O3+ видео предаване 2T2R всепосочни антени за ненадмината стабилност и отзивчовост по време на полет. Насладете се на ясен и плавен изглед с Вашите очила, дори в среда с интерференция.

Овладейте движенията си

DJI Avata е съвместим с множество устойства за дистанционно управление, всяко от които отключва различни възможности. Полетът симулатор е идеален за подобряване на Вашите умения или за изпробване на различни режими на управление, които ще Ви предложат обогатени визуални ефекти и нови възможности.

Изключителна прецизност

Летете в ръчен режим с DJI FPV дистанционно управление 2, за да постигнете усъвършенствано движение на полета, стабилна въздушни фотографски ефекти и разнообразен визуален език за заснемане.[15]

Практиката го прави перфектен

Приложението DJI Virtual Flight е приложимо както за компютри, така и за смартфони и съдържа различни симуларни полетни сценарии.[16] Можете да тренирате на закрито или открито, също така ще усъвършенствате полетните си умения и да станете майстор пилот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DJI Avata Pro-View Combo”