Цифров анемометър/ветромер Habotest HT625A

Анемометър Habotest HT625A

HT625A е функционален анемометър/ветромер с висока чувствителност. Той е оборудван с ротор с 8 лопатки и HD цветен дисплей. Захранва се от 3 батерии AAA 1,5V. Позволява измервания в различни единици. Лек, удобен и преносим – той ще ви изненада със своята проста и удобна работа.

Прецизно измерване на различни параметри

Този многофункционален анемометър измерва точно скоростта и обема на въздушния поток, както и площта на въздушния канал. Отличава се с високата си чувствителност. Той също така ви позволява да правите средни измервания. Можете да получите достъп до различните функции и настройки, като натиснете определени бутони.

Избираема единица

Habotest отговаря на нуждите на потребителите по целия свят. Възможността за промяна на мерната единица ще Ви позволи да приспособите производителността на устройството към Вашите нужди и навици. Опциите включват m/s, km/h, miles/h, ft/s и дори възли.

Практичен, преносим, ​​удобен за използване

Анемометърът е оборудван с ясен, цветен HD дисплей. Той осигурява удобен достъп до най -важната информация, свързана с работата на устройството. Благодарение на него можете бързо да проверите не само резултатите от измерванията, но и например състоянието на батерията. HT625A също е лек и преносим. Използването му е изключително удобно. Пасва перфектно в ръката Ви и не причинява дискомфорт. Транспортирането му също не е проблем – лесно можете да го поставите в чанта и да го вземете навсякъде, където имате нужда.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Цифров анемометър/ветромер Habotest HT625A”