Безжични слушалки Baseus Encok W09

Безжичните слушалки W09 ще ви изведат на по-високо ниво на слушане на музика. Няма повече заплетени кабели. Управлявайте слушалките с едно докосване и благодарение на Bluetooth 5.0 модула можем да използваме слушалките по-дълго.

Висококачествен звук

Много мощност в малък телефон. Висококачествената мембрана балансира високите, средните и ниските звукови честоти. Насладете се на впечатляващо качество на звука  благодарение на DSP технологията.

Най-новите решения

Благодарение на технологията Bluetooth 5.0, слушалките могат да бъдат на 10 метра от източника на предаване. Освен това скоростта на предаване е удвоена.

Леки като перо

Всяка слушалка тежи само 4 г! Те са идеални за спорт. Ергономичният дизайн гарантира сигурно закрепване на слушалката в ухото, така че можем да сме сигурни, че те няма да изпаднат дори при много динамични дейности.

Power bank

Слушалките имат вградени батерии с капацитет 40 mAh, а кейса е оборудван с батерия с капацитет 450 mAh, така че те осигуряват общо работно време до 35 часа. W09 се зарежда магнитно, веднага щом те са прибрани в кейса, пълното зареждане отнема 1,5 часа.

Color

Зелен, Червен, Черен

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Безжични слушалки Baseus Encok W09”