Безжични слушалки Baseus Bowie E2 TWS

Безжични слушалки Baseus Bowie E2 TWS

Подарете си едно незабравимо музикално изживяване. Безжичните слушалки Baseus E2 осигуряват фантастично качество на звука и с надеждна Bluetooth 5.2 свързаност, те гарантират стабилно и бързо предаване със свръхниска латентност. Освен това са изключително удобни, леки и компактни. Те имат живот на батерията до 5 часа или до 25 часа с кутията за зареждане. Специално приложение предоставя достъп до допълнителни функции.

Надеждна Bluetooth 5.2 свързаност

Проблемите с предаването на сигнала ще останат в миналото. Слушалките E2 поддържат Bluetooth 5.2, така че могат да осигурят моментална и изключително стабилна връзка. Те също са много защитени срещу намеса. Нещо повече, трябва само веднъж да ги сдвоите с избраното от Вас устройство и те ще се свързват автоматично с него всеки път, когато отворите кутията!

Изключително ниска латентност

Гледайте филми или играйте игри без прекъсване – слушалките E2 ще поддържат Вашето видео и аудио в перфектен синхрон. Чрез използване на усъвършенствана 2-канална технология, латентността се намалява до 0,06 секунди. Просто включете подходящия режим в приложението и се насладете на забавлението на мечтите си!

Дълго време на работа

Bluetooth 5.2 свързаност и дълготрайните батерии означават, че слушалките E2 могат да възпроизвеждат музика за около 5 часа с едно зареждане. С включения кейс можете да удължите това време до 25 часа! Това е достатъчно време, за да гледате около 10 филма или да слушате 300 песни. Освен това, благодарение на усъвършенстваната технология Flash Charge, зареждането на Вашите слушалки е невероятно бързо. Отнема само 10 минути, за да ги заредите до 80% и да ги поддържате да работят още 2 часа!

Кристално чист звук

Несравнимо богатство на детайли, перфектен тонален баланс и кристално чист звук са само част от предимствата на Bowie E2! Слушалките са оборудвани с композитни мембрани, изработени от гъвкав PU, които гарантират зашеметяващо качество на звука. С Baseus отново ще откриете магията на музиката!

Създаден за Ваше удобство

Слушалките са леки, компактни и преносими – могат да Ви придружат почти навсякъде. Те също изглеждат страхотно. Те пасват идеално в ушите Ви, без да изпадат или да причиняват болезнен натиск. Освен това са водоустойчиви IP55, така че случайните пръски или дъждовни капки не са заплаха за тях. Нещо повече, комплектът включва сменяеми накрайници за уши в 3 размера, така че можете лесно да настроите слушалките според Вашите нужди.

Операция с докосване

Изпитайте колко лесна и удобна може да бъде работата със слушалки. E2 има вградени тъчпадове, които можете лесно да персонализирате с помощта на специалното приложение. Не е нужно да посягате към телефона си всеки път – само с точния брой докосвания можете например да поставите на пауза музика, да превключвате песни, да управлявате входящо телефонно обаждане, да активирате режим с ниска латентност или да активирате гласов асистент Siri.

Повече възможности с приложението

Получете удобен достъп до няколко допълнителни функции. Просто инсталирайте приложението Baseus и добавете слушалките си към него! Използвайки го, можете например да проверявате нивото на зареждане на батерията в реално време, да изтегляте OTA актуализации или да персонализирате работата на сензорните панели. Има и опция за име на Вашия E2. Приложението също така Ви позволява да намерите Вашите слушалки – няма повече притеснения, че ще ги загубите!

Color

Бял, Лилав, Черен

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Безжични слушалки Baseus Bowie E2 TWS”