Кабел UGREEN Type-C към Type-C, 60W, 0.5m

 Кабел UGREEN US264

С кабела USB-C към USB-C UGREEN US264 ще зареждате устройствата си с до 60W мощност за нула време. Продуктът поддържа протоколи за бързо зареждане като QC4.0 и QC3.0 и Ви позволява да прехвърляте данни със скорост до 480Mbps. Освен това е изключително издръжлив.

Бързо зареждане

Кабелът Ви позволява да зареждате Вашите устройства с 60W и 3A мощност. Например, можете да го използвате за зареждане на MacBook Air 13 за около 1,5 часа и iPad Pro 11 за 2,5 часа. US264 поддържа бързо зареждане QC4.0, QC3.0 и е съвместим с Huawei FCP.

Широка съвместимост

Кажете сбогом на проблемите със съвместимостта. С кабела можете да зареждате повечето устройства с USB-C портове без никакви проблеми. US264 ще поддържа MacBook, конзоли Nintendo Switch, смартфони Samsung и лаптопи Lenovo, Asus или Huawei, наред с други.

Бързо прехвърляне на файлове

С този кабел можете не само бързо да зареждате избраното от Вас устройство, но и да прехвърляте файлове за нула време. US264 ви позволява да прехвърляте данни със скорост до 480Mbps. Това означава, че копирането на 1GB снимки или документи отнема само около 30 секунди, например.

Безопасност на употреба

Не се притеснявайте за безопасността на Вашите заредени устройства. Кабелът е снабден с интелигентен чип, който осигурява стабилен ампераж и предпазва свързаното оборудване от повреда. Така че можете да се насладите не само на бързо, но и безопасно зареждане.

Подобрен дизайн

Продуктът е усъвършенстван във всеки детайл.  Кабелът осигурява бързо и надеждно предаване, а пластмасовата обвивка TPE го предпазва от повреда. Освен това най-чувствителната част на кабела е допълнително защитена. US264 също е устойчив на огъване или дърпане.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кабел UGREEN Type-C към Type-C, 60W, 0.5m”