Стойка за кола Baseus Easy Control Clamp за телефон

Стойка за кола Baseus Easy Control  

Монтирайте на вентилационната решетка, така че да не пречи на шофирането Ви. Възможността за регулиране, включително въртене на 360°, го прави да отговаря идеално на Вашите изисквания. Стойката е невероятно лесна за използване и напълно се грижи за безопасността на Вашия смартфон срещу капки или драскотини.

Стабилност и издръжливост  

Прекосете най-екстремните маршрути с увереност. Триъгълният дизайн осигурява пълна стабилност при каране дори по неравен терен. Гумените покрития предпазват от надраскване и повреда. За да освободите телефона от държача, трябва да натиснете специален бутон за освобождаване, за да сте сигурни, че телефонът няма случайно да промени позицията си.

Безпроблемно зареждане  

Вече не е нужно да търсите безопасно място в колата си, където да включите телефона си за зареждане. Стойката за кола Easy Control Clamp разполага с открит порт, който Ви позволява да свържете Вашето устройство без никакви проблеми. Останете свързани със света и пътувайте хиляди мили със спокойствие.

Универсалност  

Държачът ще пасне на почти всяка кола, просто го монтирайте на вентилационната решетка. Не е нужно да се притеснявате че ще ги надраскате, всичко е завършено с висококачествени материали, които предотвратяват надраскването. Широчината на раменете Ви позволява да монтирате устройства с диагонал от 4,7″ до 6,7″, което го прави подходящ за повечето модели смартфони, предлагани на пазара.

Color

Сив, Черен

brands

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стойка за кола Baseus Easy Control Clamp за телефон”